Belanja Raina Raifa ais krim

Thursday, December 18, 2008

Busy bangat

sori lah aku dah lama tak update2 blog aku nie. biasalah baru nak berjinak2 dgn blog nie. so terkial2 lagi nak belajar bab blog nie :). sebenarnya aku busy sikit sejak akhir2 nie. nak edit and design album utk wedding shidi n wawa, pastu busy dgn keja n mcm2 laaa.

cite pasal wawa, sebenarnya wawa nie kwn aku masa aku sekolah rendah lg. dulu sekolah rendah tak lah aku rapat dgn dia. bila abis jer sekolah rendah dan masuk ke alam sekolah menengah aku dah lost contact dgn dia.

al-maklum lah dia sekolah lain dan aku sekolah lain. pastu tup2 tahun nie kiranya awal tahun nie aku leh terjumpa dia dlm friendster. punya lah aku suka. masa tu masing2 dah berubah. tgk gmbr dlm friendster pun tak cam. maklum lah masing2 dah lawa. lawa ke aku? hehehehe. lawa lah gak ek. puji diri-sendiri. eh lawa apa? kalu tak mana mungkin comel aku (suami aku) tu nak kan aku. hehehe.

tp...seriously lah yg wawa mmg dah cantik. dulu rambut dia mcm megi pastu byk jerawat. hehehe. jgn mrh ek wawa. tp...skrg dia dah lawa rambut pun dh lurus dan jerawat pun tak ada. licin jer muka wawa skrg. biasalah masing2 dah besar dan pandai bergaya.

wawa ni dah kawin. dia kawin time aku konvo ari tu bulan 5. so aku mmg tak dpt dtg wedding dia. tp...nak dijadikan cerita wawa nie ada lah sedikit krisis dan salah faham dgn photographer yg dia hired tuk wedding dia tu. kiranya dia tak berpuas ati dgn photographer tersebut.

so ari tu dia bagi lerrr CD album wedding dia suh aku edit kan. tak pe lah kwn punya pasal aku tlg edit kan. aku try wat the best utk ko. wawa pun dah pregnant skrg.

"wawa...semoga ko dpt baby yg comel2 ok?"
friendship never end :)

2 comments:

  1. ingat kak nurul td tapi membe kaknurul ek.....hehehe.....

    ReplyDelete
  2. hehehe kwn kak nurul lah yayan. nak tgk gmbr wedding kak nurul ke? nanti lah kak nurul cerita pasal wedding kak nurul dlm blog kak nurul ni ye :)

    ReplyDelete