Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, February 6, 2009

Bertudung itu cantik :)

Lama sudah aku tak update blog aku nie... mmg nak update dr last week lagi tp...bila aku bukak2 jer blog aku nie pages blog aku jd blank. color black fully. punya laaa aku bengang. tak tahu mana silapnyer. tnya member2 include kwn baru aku iaitu eita semua kata tak blank pun. ok jer. tp...adik aku angah ckp dia bukak pun blog aku blank gak. uper2nyer aku check punya check ada salah setting sikit kat blog aku tu. patut lerrr pages jadi blank. finally...aku leh bukak balik pages blog aku nie. punya lah aku suka bangat. huhuhu :).

ok skrg tutup topik pasal blog jadi blank nie. sbb problem tu dh settle. aku nak citer pasal tudung. tudung??? kalu korang nak tahu sejak aku kawin nie... hati aku mcm terbuka utk selalu bertudung. even kdg2 fail gak sbb kdg2 ikut mood gak jap nak pakai tudung jap kang malas pakai tudung. huhuhu.

tp...comel (suami aku) ckp belajar2 laaa bertudung selalu sbb dh kawin. so...skrg aku tgh cuba utk belajar bertudung selalu. dulu...aku mmg bertudung tp...on off. itu laa ikut mood. smpi ibu aku dh bising sbb on off bertudung. ialah elok2 mak bapak ajar pakai tudung tp...dh besar2 ikut mood lak nak pakai tudung. mana tak nyer ibu atau ayah aku bising kan? wakakaka.

so...lepas nie aku hrp hati aku terbukak utk selalu bertudung dan kalu boleh nak cuba tetapkan hati utk bertudung sampai bila2. mcm ieta ckp kat aku 'cuba tetapkan hati'. ieta...akak try tetapkan hati utk bertudung ok? sbb aku rasa bertudung itu lbh sopan,ayu dan cantik. so...tetapkan hati menyatakan bertudung itu juga cantik sehhh :).

2 comments:

  1. btol2..
    bertudung itu cantik...
    bkn sj cantik tp ayu jugak..
    hehe;p

    ReplyDelete
  2. sponge...iye bertudung itu ayu. kamu juga ayu bertudung :)

    ReplyDelete