Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, February 25, 2009

Full entry pic wedding of Wawa N Shidi

ok nie work aku yg dah lama terperuk dlm i-book aku nie. sebenarnyer dah lama dah siap tp...malas nak burn dlm CD then nak past kat wawa. sori laaa wawa. busy sgt laaa beb. kang kalu free aku anta CD ko kat umah ko sebelum ko bersalin. jgn mrh ye wawa. hehehe.

ok sebenar nyer.... wawa nie suh aku kecik saiz gmbr dan edit laaa mana patut. tp...yg dia nak sgt suh aku bg edit kecik kan saiz gmbr tu. yg bab edit2 tu kalu rajin aku wat laaa cantik2 kalu time tang malas aku sampai mmg malas laaa aku nak edit gmbr tu. just adjust color kasi naik sikit color,tone color dan sebagainya. sebenarnyer nak edit atau design sesuatu gmbr nie take time sikit. so...itu laaa yg dtg sikap malas tu. lgpun aku nie bukan teror mana pun design atau bab2 edit nie. huhuhu. sbb dulu kat UITM aku mmg pemalas sikit. kalu design work2 atau assigment yg lecturer bg pun aku suka design yg simple2 jer.

ok nie laaa sebahagian hasil editing aku yg tak seberapa. tp...disebabkan aku edit dan design guna apple MAC so tone color agak gelap sikit bila dilihat melalui pc. tp...jika gmbr2 nie dilihat menggunakan MAC tone color agak terang sedikit. tp...tak pe laaa asalkan leh tgk. huhuhu. enjoy yeappp :).

17 comments:

  1. masa blaja kat UITM dulu kamu amik course PENGIMEJAN KREATIF ker????

    ReplyDelete
  2. ayu@my hidden stories : nurul dulu kat uitm amik course printing technology mcm graphic laaa school of art n design.

    tp...subject fotographie mmg wajib amik selama 2 semester tak silap.

    asas2 graphic,printing n fotographic di ajar dulu di uitm :)

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaa...
    pandainye edit !
    nak blajar..yeay yeay yeayyy..
    ehh xyah la..
    kaisk je kat nurul nanti..ekekek
    gurao je nurul..

    p/s: comelnye wawa :)

    ReplyDelete
  4. nano: boleh jer nano kalu nak suruh edit kan. hihihi :)

    ReplyDelete
  5. oo..amek pencetakkan lah ekk?

    skrg kamu kerja apa?

    kakak saya dulu amik Pengimejan kreatif...

    ReplyDelete
  6. wah...sangat cantik la gambar² ni..kamu photographer ye..ada studio x? Saya tgh cari photo studio utk wedding

    ReplyDelete
  7. my hidden stories : nurul skrg keja as ass accounting. lari bidang :) hari2 dok menghadap nombor.

    tp...part time n free lance nurul wat keja2 graphic :)

    ReplyDelete
  8. nurmala mazlan: saya bukan photographer :)

    tp...saya boleh buat editing graphic :)

    ReplyDelete
  9. ayu@my hidden stories: sapa nama kakak kamu? batch thn bila tu? mana tahu nurul kenal :)

    ReplyDelete
  10. nurul..saya tak ingat lah dia graduate tahun 2005 kot??

    nama dia anissapinah

    ReplyDelete
  11. my hidden stories : ooo kalu tahu batch bila then tahu nama mana tahu kenal :)

    ReplyDelete
  12. wah.... pandai edit gambar kawin sendiri erk?.... heheheh....

    nice blog la sis... :-)

    ReplyDelete
  13. aku pun ade niat nak mintak tlg ko edit pic kawin aku.. x byk skt jer.. just nak framekn tuk ltk kat umah bru.. nak colour black n white, pastu shadowkn bg nmpak menarik..
    bleh ker????

    ReplyDelete
  14. shaifulsafar: thanks bro. biasa jer laa bang. abg lagi teror kot. kwn abg rashdi@peveyhack kan?

    ReplyDelete
  15. ziela@ojel: boleh2 aku leh tlg edit kan gmbr kawin ko. huhuhu :)

    ReplyDelete
  16. Eure Seite ist echt schoen, aber da wir auch eine heisse Seite haben, auf der es Zwar um den [url=http://www.sexakt.org][b]Livesex[/b][/url] geht, aber dennoch das ein bestandteil des Internets ist, moechte ich Euch die Seite auch mal vorstellen.
    Hier sind eben ganz private Frauen die mit einer Livecam zu hause sitzen um hemmungslos den [url=http://www.sexcamamateure.net][b]Sex[/b][/url] zu erleben. Mit einem Chat hast Du die Chance diese Sexgirls live zu sehen und mit ihnen ueber den Chat vor
    der Sexcam zu schreiben. Hier ist sie nun die geile und hemmungslose Seite fuer private Frauen die vor ihren tabulosen [url=http://www.sexakt.org][b]Sexcams[/b][/url] auf Dich warten.

    Schau rein und geniesse die Show!

    ReplyDelete
  17. Hello there, just became aware of your blog thru Google, and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate for those who proceed this in future. Lots of other people will likely be benefited from your writing. Cheers!
    Cool locality. Bookmarked:-)
    [url=http://www.Profiwin.de/?partner=154743]mydirtyhobby amateure[/url]
    [url=http://www.cashdorado.de/track/click_9_0.php?WM=400011362&WBM=428&PT=E]sex kontakte[/url]
    [url=http://www.amateurseite-privat-erotik.de.vu]amateursex[/url]

    ReplyDelete