Belanja Raina Raifa ais krim

Saturday, February 14, 2009

Kisah album kawin

storybook album - gambar hiasan semata2 :)

ari nie mmg mood aku utk update blog. huhuhu. al-maklum laaa ari nie ari sabtu aku keja half day. tp...biasa laaa ari sabtu mana ada mood nak keja kan? ari sabtu adalah mood utk berehat2 di rumah ataupun utk kuar jln2 ker kan? tp...dah mmg polisi tmpt keja aku nie kena kerja ari sabtu ikut giliran. so...aku dtg laaa bekerja ari sabtu. tp...seperti yg aku ckpkan td ari sabtu mana ada mood utk bekerja. so...keja aku ari nie utk update blog aku ok. sbb kang hari2 biasa aku dah sibuk dgn keja2 aku (jgn ingat aku asyik menular jer. keja tetap keja. keja tetap perlu disiapkan ok?) :p.

aku nak citer psl album kawin. utk pengetahuan semua aku nie nama jer dah kawin dkt 3 bulan lebih tp...album kawin tak dpt2 lg. apa kes tuh? aduhhh en.peveyhack ckp dia busy byk job sana sini dan mcm2 kerenah customer yg perlu dia hadapi. so...agak terlewat laaa en.peveyhack nie siapkan album aku tu. maybe yg wat lambat tu nak siapkan storybook album aku tu kot. aduhhh nape jd begini en.peveyhack?

ramai dah tanya mana gmbr kawin? utk kwn2 semua hrp bersabar laaa yer. ari tu baru jer en.peveyhack bgtahu aku album aku sudah disiapkan. so...if free nanti aku pi jumpa dia utk amik album kawin aku tu. yeahhh tak sabar nak tgk gmbr kawin :).

ok later bila aku dah amik album kawin dr en.peveyhack, aku akan citer lg pasal album kawin dan gmbr kawin aku ok. al-maklum laaa skrg nie aku busy sikit nak siapkan job kecik2. VCD gmbr kawin wawa pun tertangguh. design utk gmbr dia pun sikit2 jer. bukan apa mmg busy sgt dan ada sikit penyakit malas. huhuhu :P. sori laaa wawa oiiii. kang kalau dah siap sepenuhnya aku bg VCD gmbr kawin ko tu kat umah ko ok?

p/s:- wawa...bila ko nak update blog ko tu? letak laaa gmbr ko yg tgh sarat pregnant tu :). ohhh yer ari nie adalah ari velentine. korang celebrate ker? jgn celebrate melampaui batas2 agama islam ok. aku tak celebrate hari valentine nie tetapi sekadar kuar dgn comel aku utk mengeratkan kasih syg antara kami. kang later aku update kisah di mlm valentine antara aku dan comel aku tu ye :)

6 comments:

  1. biasenye mmg amek mase skit kan??
    berbulan2..
    nak 2 photographer kite tu yg fe,es2 sket
    byk job..
    lg laaa kene thn sabar..
    hihi :D

    ReplyDelete
  2. tuh lar...ita pun ttunggu...
    bulan dopan katanyer..
    alkisahnyer..kna r tunggu smpai mroyan.....
    seb baek waras lg neh...
    hehhehehe...

    ReplyDelete
  3. salam pada nurul... tergerak hati nak baca blog nurull sekali ada berkenaan dengan album ... memang yang dijanjikan 21/2.. sepatutnya dah siap... pada date yang ditetapkan... time nak ambik album raya cina plak... dah la lama diorang raya... pastu buat salah plak tue... tension betul... kena betulkan balik... n tak perlu saya cerita semua proses album customer2 saya... buat pengetahuan awak dalam satu bulan saya kena siapkan 4 album customer yang bermacam2... disini saya meminta maaf atas kelewatan tersebut... album awak dah siap dari minggu lepas bila nak ambik... dah siap dah nih...

    ReplyDelete
  4. nano : betul tu nano. kdg2 photographer tu byk job so kena laaa bersabar sikit. huhuhu :)

    ReplyDelete
  5. ita : hehehe itu laaa kena laaa tggu smpi album siap. ooo ita punya album kawin pun tak siap lg ek?

    sabar ok ? :)

    ReplyDelete
  6. pevey hack@abg rashidi : ooo...dh siap kan album nurul. nati nurul amik.

    ooo..tak pe lmbt sikit asalkan kualiti ada kan abg pevey?
    huhuhu :)

    ReplyDelete