Belanja Raina Raifa ais krim

Thursday, February 19, 2009

Pelamin dan deco bilik pengantin

nie laaa pelamin saya :)

nie laaa deco katil di bilik pengantin :)

Hari nie aku cool sikit. tak mcm smlm ada mcm2 perasaan dlm diri ingatkan pasal org yg dengki-mendengki dgn aku tu. ramai sungguh kwn2 nasihatkan aku supaya ignore kan saja manusia seperti itu. ok laaa kwn2 thanks byk2 coz support aku yer. aku pun dah malas nak fikirkan pasal hal tu. yg penting kat sini aku hepi. ho ho ho :).

ok laaa entry kali nie aku nak update gmbr pelamin dan deco katil di bilik pengantin. ramai dah yg tanya. dah 3 bulan lebih aku kawin tp... sifat pemalas dlm diri tu ada jer tiap kali nak upload gambar. kat FS dan FB pun aku dah jarang upload gmbr. nie khas aku upload kat blog aku nie. huhuhu.

pelamin dan deco katil kat bilik pengantin nie aku amik dr butik zaifie zainal creation kat cheras. aku tahu pasal butik nie last minit tau. bg keputusan kat kak zaifie pun last minute beb. mula2 tu just tempah deco utk katil kat bilik pengantin jer. pastu butik kat kajang tu tipu aku last2 minute pasal pelamin terpaksa aku cancell amik pelamin kat kajang then tempah sekali pelamin dgn kak zaifie. masa tu lagi beberapa hari aku nak nikah. sedih betoi butik kat kajang tu wat hal dgn aku. tipu2 customer dan ckp belit2 last minute. nasib baik kak zaifie ada time tu.

aku decide amik pelamin dan deco katil dgn zaifie zainal creation sbb nyerrr design pelamin dan deco katil sgt memenuhi citarasa aku. simple dan sgt nice :). lg satu sbb aku mmg dah lama plan majlis kawin aku nie nak byk main color white, off white dan juga cream. so design di zaifie zainal creation mostly guna color2 yg aku plan tu. anyway thanks kak zaifie :).

p/s : lain entry aku upload lebih byk lagi gmbr pelamin dan deco katil di bilik pengantin yer :).

2 comments:

  1. Hi,your blog is very nice.I like it very much. welcome to my blog !my blog is about Cheap Air Jordan Nike Dunk and Silver Tiffany. could you give me some suggestion? i shold thank you very much.

    ReplyDelete
  2. 1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Silver Tiffany we provide in 24 hours.
    2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Silver Tiffany are delivered to you in good shape as fast as possible.
    3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Silver Tiffany ranging from 1 to 23 according to what you request.
    4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Silver Tiffanyproducts that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows.

    Our Silver Tiffany:


    Earring
    Necklace
    Bangle
    Bracelet
    Ring
    pendant
    Elsa Peretti
    Return To Tiffany
    Tiffany 1837
    Paloma Picasso
    Atlas
    Frank Gehry
    Browe Tiffany Notes
    browse Siffany Somerset
    Browse Tiffany Signature
    Etoile
    Tiffany Beads
    Cushion

    ReplyDelete