Belanja Raina Raifa ais krim

Thursday, February 19, 2009

Prelude - pre wedding entry

kali nie aku nak upload gmbr2 pre wedding aku yg dah lama terperuk dlm simpanan aku nie. huhuhu. disebabkan sifat pemalas aku yg malas nak upload jd agak lewat laaa aku upload gmbr2 tersebut kat blog aku nie. tp... nie just entry prelude saja yer. nati later aku upload lebih byk lagi gmbr yer.

tak silap aku pre wedding nie aku shoot masa bulan 8 tahun lepas kot. time tu sebelum nak puasa. aku hired photographer dr capturing emotion atau si faiz nie. hasil keja faiz nie cantik dan hebat sama mcm photographer masa wedding aku iaitu peveyhack. cuma faiz nie susah benor nak contact dia set kan masa shoot gmbr, amik album dan sebagainya. tp... yg penting aku suka hasil keja beliau.



lokasi pre wedding shooting nie di buat di sekitar putrajaya, ladang UPM dan Mardi. w/pun panas terik tp...disebabkan aku nie suka bergambar so aku hemtam jer laaa senyum dan bergelak2 sakan masa shoot. tp...comel aku nie dia mcm hilang mood gak sbb kena panas. tp...comel aku still bg kerjasama yg baik utk bergambar. cuma comel aku nie susah sikit nak senyum nmpk gigi dia. dia suka senyum ala2 control macho dan poyo. huhuhu :).

p/s : later aku upload lbh byk gmbr pre wedding aku dgn comel aku nie yer. sbb skrg nie rasa sgt malas nak upload gmbr byk2. huhuhu :).

6 comments:

  1. nurul,

    cantek sgt gamba²..sure penat senyum kn.. :)

    ReplyDelete
  2. wardah : ye laaa wardah. penat senyum. wardah pun penah alamai kan :)

    ReplyDelete
  3. Salam, you are invited to our Sales Blog..ada tudung chantekzzz...tq

    cantik ur pic...

    ReplyDelete
  4. hi nurul..thanks for dropping by..btw,nice shot!!if i have more budget on pre wedding photoshoot sure i akan buat jugakk :D

    ReplyDelete
  5. bride-to-be: thanks :). pre wedding saya price biasa saja.

    ReplyDelete