Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, February 25, 2009

tahniah kawan-kawan

kat sini aku nak ucapkan tahniah kat kwn2 aku yg tgh pregnant dan yg dah selamat melahirkan baby diaorg. tahun nie mmg ramai sgt kwn2 aku yg pregnant dan dah ada pun yg selamat melahirkan baby. aku tumpang hepi dgn kegembiraan kwn2 aku nie.

tahniah kat ojel, mek som dan wawa (diaorg nie tgh sarat mengandung). tak sabar aku nak tgk baby korang. tahniah jugak kat kwn2 aku yg baru jer pregnant ecah (junior aku masa kat UITM), zura dan kak mira. ermmm....kak mira seronok nyerrr yaya akan dpt adik baru :). dan yg terbaru sekali aku nak ucapkan tahniah kat jijie. jijie nie dah dua tahun kawin. dan jijie mmg nak sgt baby. Alhamdulilah last week jijie bgtahu aku yg dia dah pregnant. aku pun tumpang gembira dgn ko jie :).

dan tahniah jugak wat kwn aku odie yg dah selamat melahirkan baby girl. nama baby dia izzah insyirah. sedap kan nama tu? tak silap aku odie delivery baby dia kat sarawak. dah suami dia keja kat sarawak. so odie pun terpaksa tukar mengajar kat sekolah di sarawak. so...odie aku tak dpt tgk baby ko. tp...kalu ko balik banting boleh laaa aku tgk baby ko. mesti comel kan?

dan tak lupa gak aku nak ucapkan tahniah kat nierah. mmg comel baby nierah. aku dah tgk gmbr baby nierah kat FS. putih melepak mcm nierah gak. hehehe. tak sangka nierah dah jadi mama. nierah nie dulu satu kelas dgn aku masa kat UITM. nama baby nierah nie hilman haziq. sedapkan nama tu?

oklah tahniah sekali lagi kat korang semua. lepas nie doa2 kan laaa aku cepat pregnant yeah :).

4 comments:

  1. nurul, akak akan sentiasa doakan agar nurul cepat2 preggie~ Nanti nurul dah ader baby, boleh lahh kita kluar gi shopping baju baby sesama lahh pulak, ek? Heheheh~

    ReplyDelete
  2. tq... doakan aku slmt melahirkn baby pertama aku nih..
    p/s tuk ko : usaha tangga kejayaan.. so truskn berusaha.. caiyok!

    ReplyDelete
  3. kak mira: thanks kak mira kerana doakan nurul cepat2 preggie :)

    ReplyDelete
  4. ziela@ojel: ojel thanks...semoga ko mendapat baby yg comel mcm ko n adi. doakan aku cpt2 preggie ye :)

    ReplyDelete