Belanja Raina Raifa ais krim

Tuesday, February 17, 2009

Valentine day itu penting ke?

aku nie suka benor bergambar. huhuhu :P

Valentine day itu penting ke...?

bg aku tak laaa penting sgt pun. tp...kalu nak eratkan kasih syg lagi2 antara suami isteri ok juga kan? tp...kalu lum ada ikatan suami isteri tu agak2 penting tak? ermmm...aku rasa tak laaa sepenting mana pun just utk eratkan kasih syg tp tak melampaui batas2 agama ok kot. dulu masa aku lum kawin pun aku dgn comel aku nie just celebrate gitu2 jer (tp..mcm tak sesuai jer di panggil celebrate). sbb selalunya kami mkn dan tgk wayang jer. tp... ramai remaja zaman skrg nie ikut sesuka mereka jer celebrate valentine day nie. kdg2 geram gak baca kat paper2 tu cara mereka celebrate. dah melampaui batas2 agama. aku nie tak laaa alim mana tp...kena tahu lah batas2 agama yg disarankan :).

ok lah aku nak citer sikit pasal mlm valentine day antara aku dgn comel aku nie (bukan celebrate valentine day ye kwn2. cuma kebetulan mlm tu comel aku ajak kuar jln2). al-maklum laaa ari tu ada sikit salah-faham kan? dan krisis manja2 gitu dgn comel aku nie kan? so...masa mlm valentine day ari tu comel aku ajak kuar (ermmm...nak pujuk lah tu. huhuhu).

tp...oklah kuar jln2 nak erat kan kasih syg antara kami berdua nie. ecececeh... :p. so...kitorg just decide pi mid valley. kan aku penah ckp aku mmg suka pi mid valley. huhuhu. so...comel aku nie ckp dia dah lama tak pekena pizza hut. so...dia ckp tekak dia nak mkn pizza lak mlm tu. so...aku pun ikut jer lah. lg pun aku mmg hantu mkn pizza. lg2 hawaii chicken flavour :). lepas mkn pizza, comel ajak tgk wayang (comel aku nie mmg suka tgk wayang :P).

Comel saya nie malu lak nak pandang kamera. adeiii :)

Pizza time :)

sedap kan ? :P

adeiiii masa nak beli tiket tu...ramai giler org beratur nak beli tiket. tp...dah comel aku nie nak sgt tgk wayang malam tu so aku ikutkan ajer laaa beb. pastu...comel suh aku decide nak tgk citer apa? aku pun tak tahu nak tgk citer apa time tu. huhuhu. last2 aku decide tgk citer upin ipin. sbb citer2 yg lain mostly full. so malas nak fikir decide jer laaa tgk upin ipin. sampai comel aku ckp "valentine day kita tgk citer kartun laaa pulak syg". hehehe. upin ipin pun ok lah kan? tp...best gak tau citer upin ipin nie. kelakar sgt2 :). korang dah tgk lum citer upin ipin nie?

2 comments:

  1. nana : ok kak nurul pun dah exchange url link nana :)

    ReplyDelete