Belanja Raina Raifa ais krim

Monday, March 30, 2009

Pre wedding Wawa N Shidi

Hari nie aku nak cerita pasal pre wedding kawan aku si wawa nie ye. tiba2 terlintas kat fikiran aku nak entry cerita pasal pre wedding wawa dgn suami dia shidi. nak jadikan citer aku dgn wawa nie kwn dari sekolah rendah. lepas sekolah rendah terus kitaorg lost contact then terjumpa balik last year tu pun dlm friendster. rasanyer aku dah citer kat entry yg lepas. entry yg awal2 lg. masa tu aku baru mula2 berjinak dgn blog nie.

pastu terus kami jadi rapat. aku suka dgn wawa nie sbb perangai dia dr dulu sampai skrg tak berubah2. dia mmg seorang yg selamber. mcm semalam aku sms wawa tanya dah deliver baby lum? sbb due date dia semalam 30 march 2009 . pastu boleh wawa ckp lum lagi deliver baby. tp paling terkejut dia boleh lagi ckp kat aku nak pi jalan2. wawa...wawa...ko mmg selamber beb :P.

lepas aku jadi rapat dgn wawa nie, entah mcm mana aku boleh pulak berkenan tgk gmbr pre wedding wawa nie bila godek2 friendster dia dulu. tanya punya tanya rupernyer dia amik photographer dr capturing emotion (faiz).

aku suka sbb stail shoot dia nmpk menarik dan simple. dan apa yg penting gmbr yg di shoot mcm menceritakan sebuah kisah drama. itu yg paling menarik perhatian aku semasa melihat gmbr2 pre wedding wawa nie. cara editing pun very nice. mostly cara shoot si faiz nie mcm ala2 udey ismail punya stail. maybe dia byk outting dgn udey ismail so secara tak langsung udey ismail byk mempengaruhi cara kerja si faiz nie. anyway keep up ur work faiz :).

so...aku terus decide amik capturing emotion nie semasa pre wedding aku dulu. hasil gmbr pre wedding aku pun so nice jugak. thanks faiz. bila lagi kita boleh bekerjasama shoot gmbr ye? hehehe :P. nanti aku update full entry pre wedding aku. nie aku update dulu gmbr2 pre wedding wawa N shidi ekkk.

enjoy the picture :)

16 comments:

  1. cun!!! nurul..cpt upload pic nurul!! hehehe

    ReplyDelete
  2. a'ah la..upload la pic nurul bebanyak..

    ReplyDelete
  3. anil : ok ok nanti nurul upload ye anil :)

    ReplyDelete
  4. farhanna: hehehe ok farhanna nanti nurul upload. hehehe :)

    ReplyDelete
  5. hai..puan nurul..mana pict nurul nyer...
    tempek r...
    nk tgkkkkkkkkkkkkk.....

    ReplyDelete
  6. ita: nanti yer ita. nanti nurul letak kat blog :)

    ReplyDelete
  7. ske tgk gmbar yg bwh pokok mati ngn terbaring tas jln tuu..
    heheh

    ReplyDelete
  8. nano: errmm cantik kan nano :)

    ReplyDelete
  9. wardah@fie: aah nice kan fie :)

    ReplyDelete
  10. ee bestnye.. nak jugak mbik pix gini..tp sape nak jadi hero ni..hehe

    ReplyDelete
  11. ladykiki: hehehe thanks...boyfriend ladykiki laa jadi hero :)

    ReplyDelete
  12. ungu violet: mmg cantik kan? saya pun suka :)

    ReplyDelete