Belanja Raina Raifa ais krim

Tuesday, March 3, 2009

Prelude - wedding entry

entry kali nie just prelude bg gmbr2 wedding aku. sebenarnyer album kawin aku baru jer siap. aku baru jer amik album kawin aku dr abg peveyhack last week. punya laaa aku suka beb album dah siap. huhuhu :). kang kalu aku rajin sikit aku upload more picture dan citer2 lg pasal album kawin nie ok. dan aku akan upload sekali gmbr2 pre wedding aku nati ye (bila aku rajin laaa ek :P). skrg nie aku mmg malas sikit. ada tak ubat utk penyakit malas nie? huhuhu :)

28 comments:

  1. waa.. white.. sekarang ramai bride suke pakai white kan..? cantik...

    ReplyDelete
  2. atiqah: hehehe aah ramai bride skrg pakai white color tp time wed nurul ari tu pakai gold brown. masa nikah jer pakai white color :)

    ReplyDelete
  3. owh masa nikah? yup nikah mmg bese orang pakai putih kan..? hehe saya belum kawen lagi dear tapi akan laa.. hee~

    saya keje dengan TM... btw nice tO nOe u...sy add ur link ok..

    ReplyDelete
  4. atiqah : ooo keja dgn TM. ok...saya pun dah add ur link. thanks to viewing my blog :)

    ReplyDelete
  5. owh hired peavey ke?mesti menarik output tu

    ReplyDelete
  6. FarEast : yup hired peveyhack...nice photographer n good job :)

    ReplyDelete
  7. bungaditepijalan: thanks yeah... :)

    ReplyDelete
  8. ye ke selalu tgk nick name saya?? :p atoie tu mcm pernah dgr ... org dia rendah2 kan?? kalau btol org sama, kiter org pernah jumpa ;)

    ReplyDelete
  9. FarEast : atoie@ capturing emotion...kenal tak? aah orgnyer rendah2. dalam list blog saya ada website dia. dia yg amik gmbr pre wedding saya :)

    ReplyDelete
  10. ada juga buat pre wedding ... naper?

    atoie tu confirm la kenal ... hehe ... pernah outing skali ... dia amik pre wedding awak ek??

    ReplyDelete
  11. FarEast: aah atoie tu wat pre wed saya bang. abg ada website yg leh saya nak tgk tak contoh2 pre wed atau post wed?

    ReplyDelete
  12. ada la a few entries ... u can check in my previous entry ... hehe ... yg mana i shoot outdoor, that one semua prewedding ;)

    ReplyDelete
  13. FarEast: nurul dah tgk entry lama2 tapi tak byk gmbr yg outdoor pre wed atau post wed. ada website yg lain ke :)?

    ReplyDelete
  14. hye nurul..u hv such a beautiful weddin la dear.ske tgk;)

    btw,slm perkenalan jugak!~

    congratulations =)

    ReplyDelete
  15. Ariani: thanks ariani viewing my blog :).

    ReplyDelete
  16. hehe ... u bley check dkt nama botak ... ader link dkt page saya ;)

    ReplyDelete
  17. FarEast : ok nanti saya check ye :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah...Selamat Pengantin baru..semoga kekal hingga akhir hayat..Amin!!..BTW baru jer terjumpa ur blog nice lar!

    ReplyDelete
  19. i want more ! i want moreee !!

    *mcm budak kecik mintak cekelat plak eh? :p

    ReplyDelete
  20. nurul,

    sgt cantek la..letak lg byk² k..abg pevey best kan?hehe..same ar nurul..skang mls nk update blog..tah nape tah..huhu

    ReplyDelete
  21. susudalambotol@hidd: aah laaa hidd nurul baru kawin. :)

    ReplyDelete
  22. ija1202: thanks ija to viewing my blog. meh exchanged link :)

    ReplyDelete
  23. nanonano : hehehe kelakar laaaa nano nie. nanti nurul upload lagi ye :)

    ReplyDelete
  24. wardah@fie : tu laa fie nurul nie ada penyakit malas laaa. hehehe. yup abg peveyhack mmg best n gempak :)

    ReplyDelete
  25. selamat pengantin baru...



    love,
    pengantin baru juga :)

    ReplyDelete
  26. ungu violet : hehehe thanks. meh exchanged link :)

    ReplyDelete