Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, March 11, 2009

Selamat hari lahir Bani


aku nak wish selamat hari lahir kat adik aku si bani nie. ari isnin ari tu genap umur adik aku nie 18 thn. ooohhh bani...kamu dah beso skrg. dan skrg bertambah beso lagi2 tang perut kerana adik aku nie kuat mkn selepas exam SPM ari tu :P.

aku nie adik-beradik tak ramai cuma 3 org jer termasuk aku. so...adik bongsu aku nie mmg manja tahap melampau. mungkin disebabkan dia sorang jer anak lelaki dan bongsu pulak, tu yg terlebih2 manjanya. mungkin kot.

so ari ahad ari tu aku dgn angah bwk bani kuar suruh pilih sendiri hadiah apa yg dia nak. mula2 tu malas nak ajak bani nie. pasal takut dia pilih hadiah mahal2. kang kopak lak duit. tp...sedia maklum adik aku nie cerewet ye sama mcm aku. so adalah patut bwk dia dan pilih sendiri apa yg dia nak.

so...sah2 mmg kopak laaa duit sbb adik aku nie pilih brg yg kesemuanya bernilai RM400++. biar betoi nie beb. ooohhh tak sanggup aku sehhh.

adeiiiiiiii... (blur dan tergamam)

tp apa leh buat adik sendiri yg nak brg tersebut so tunaikan saja. so aku dgn angah decide kongsi duit divide 4 org antara aku, angah, comel aku dan kamarul. takpe laaa asalkan adik aku hepi :).

lawa sgt ke design jam nike nie smpi bani suka sgt design jam nie?

cantik gak kasut nike nie w/p mcm kasut dak sekolah :P

p/s : bani, along nak result SPM ko mesti dpt best sbb dah dpt hadiah best.

11 comments:

  1. oowhh kak nurul..
    sayep pun nk jd adek kakakkkkkk jugak laaaaaaaaa..
    hihihi :p

    ReplyDelete
  2. nano: hehehe leh jer nano. hihihi :P

    ReplyDelete
  3. warghh best nyer dpt hadiah.. 23hb ni bf i pny besday.. x tau nk bli ape...

    ReplyDelete
  4. farahanna : huhuhu. bf awak nanti bg dia boxer ok tak? mcm kelakar jer :P tp...ok jer kan kwn saya penah bg hadiah mcm tu kat bf dia :P

    ReplyDelete
  5. farah : hehehe ermmm ok ke kasut tu? ermmm adik nurul dah berkenan so layan je laaa :P

    ReplyDelete
  6. jam tu cnthek lah nurul...wee..hitam is elegant ok..

    ReplyDelete
  7. anil : ye ke anil? ermm...design maybe nmpk unique tp nurul kureng minat tp adik dah suka layan jer laaa :P

    ReplyDelete
  8. bestlah bani...
    best nya kalau ada kakak cam kak nurul n dila..
    time birthday je mintalah apa pun.

    ReplyDelete
  9. respider crystal@tasha : hehehe :)

    ReplyDelete