Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, March 4, 2009

Semua itu menjadi satu

aku lerrr :P

Entry kali nie pun entry main-main gak. saja2 nak tulis blog ari nie. ok citer pasal gmbr nie sebenarnyer gmbr nie gmbr last month. masa nie tgh mula nak berjinak2 semula bergaya dgn tudung. pastu aku nie mmg kaki gmbr. suka amik gmbr. sorang2 pun jadi laaa. nie laaa jadinya gmbr jadi mcm nie. konon2 lawa laaa tu. hampess jer ek? konon2 laaa. lawa ke? huhuhu. perasan sendiri. tak pe berangan2 diri-sendiri lawa. huhuhu. layan jer laaa ek :P.

time shoot gmbr nie mcm2 ada dlm hati aku nie. time nie nak ckp aku hepi pun tak gak nak ckp aku sedih sgt pun tak gak. tp...yg pasti mcm2 perasaan ada. gmbr nie aku amik masa on d way balik kmpg comel aku kat sekinchan last month. so...ada laaa hal sikit berlaku antara aku dgn comel aku nie. tu laaa mcm2 perasaan ada dlm hati aku ketika itu.

mcm lagu 3 diva dr krisdayanti, ruth sahanaya dan titi DJ nie : tawa, riang, canda, benci, rindu, mimpi, angan-angan impian juga harapan...semua itu menjadi satu (lagu nie aku suka sgt lagi2 time aku tgh tension. kalu tgh drive aku suka bukak radio dgn sekuat2nyer. itu laaa salah-satu cara aku melepaskan tension aku :P). huhuhu :P

p/s : thanks kpd sesiapa yg sudi view dan memberi komen kat blog aku. sejak akhir2 nie ramai sgt yg view dan memberi komen kat blog aku. thanks semua :). ramai yg tnya mengenai gmbr2 yg aku upload dan edit. sbnrnye aku mmg suka sgt bergmbr. sanggup hired photographer utk shoot gmbr. aku juga minat giler dgn dunia photography w/p tak terlibat secara serius tp...aku suka belajar teknik2 photography include art N design. dulu kat UITM just belajar basic jer. huhuhu. anyway thanks semua kpd yg view dan komen kat blog aku nie yeah :).

10 comments:

  1. bungaditepijalan : hehehe....merah yer? huhuhu :P

    ReplyDelete
  2. dato paduka masri: menjerit? wakakaka :P

    ReplyDelete
  3. thanks 4 komen on my blog..u also so sweet..link k..jgn lupa singgah lagi :)

    ReplyDelete
  4. zielalala: hehehe thanks ziela. kamu juga sweet :)

    ReplyDelete
  5. hehe..thanks..saya sudah link kamu..jgn lupa link saya k.. :)

    ReplyDelete
  6. zielalala : hehehe thanks ziela viewing my blog :)

    ReplyDelete
  7. wahhhh ! kalau gtu,
    bley la panggil nurul utk shoot & edit gmbar nano nanti
    :p

    ReplyDelete
  8. nano: boleh jer nano bg jer nanti kat nurul. nurul leh edit kan :)

    ReplyDelete