Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, March 6, 2009

Tukar tajuk ikut hati

ermmm...tah apa ke gatal nyer tgn aku nie rasa mcm nak tukar jer tajuk kat header blog aku nie. sbb aku nak blog aku nie tak nmpk tipikal sgt. kalu diri tgh poyo kepala pusing2 pikir itu ini mcm2 ini laaa jadi nyer. huhuhu :P

blurrr... :P

sejak jadi pembaca setia blog si hidd - susudalambotol aku jadi suka bangat. suka cara penulisan hidd tak nmpk tipikal dan sempoi (hidd...kalu kamu terbaca blog ini hrp kamu lapang hati berkongsi citer dgn agen yg tak diundang ini. huhuhu.) yg pasti aku suka bangat membaca lg2 tentang sejarah,fakta2 nih. huh??? pelik sehhh org tak suka sejarah,fakta2 aku leh suka lak. mmg aku suka pun.

senyum sorang2 :P

so...diri ini hentam jer laaa letak tajuk 'NURUL MENULIS ITU INI'. sesuai ker? tp...aku suka laaa tak nmpk laaa blog nie tipikal sgt sehhh. so layan jer laaa ek :P.

p/s : gmbr kat header tu terbesar laaa pulak. kang aku godek2 edit2 bg kecik. kalu rajin laaa. tp...kalu malas aku biarkan jer laaa. kan aku dah ckp skrg penyakit malas aku telah menular dlm diri. huhuhu :P

13 comments:

  1. nuruuuuul! terharu sgt saya baca awak tulis macam tu :( terima kasih sgt2 tau sudi baca blog saya.

    teruskan menulis nurul, kalau awak ada minat ke arah itu :)

    ReplyDelete
  2. hidd@susudalambotol : ooo iyer ke hidd terharu. tp serius nurul suka baca blog hidd tidak tipikal dan sempoi.

    ReplyDelete
  3. saya xsuka sejarah..hehehe..
    tapi kalau kamu dah tulis lepas ni, saya pasti baca ...hehe

    ReplyDelete
  4. tulis je ikut suka hati kita
    *sambil menjaga adab sopan juga hati org, jgn sampai mengundang duka*
    baca blog mmg mcm seronok
    ramai yg tegur 'pe yg ko suka sgt layan blog ni??'
    alah, dari merayap buang duit kat sogo
    baik bloghoping kan ari jumaat

    ReplyDelete
  5. hehe ... mesti big fan HIDD nie ;) susah nak buat org suka penulisan kita

    ReplyDelete
  6. nurmala: hehehe thanks. kang kalu tulis ttg sejarah org tak mahu baca lak. huhuhu. tp...saya tetap suka sejarah n fakta :P

    ReplyDelete
  7. dayu...ye betoi dayu lebih baik tulis blog kan? biar laaa kalu org tak suka dgn blog kita janji kita tak kacau org kan? dan yg penting kita hepi. dayu...saya juga suka baca blog kamu :)

    ReplyDelete
  8. FarEast : yeah betoi bang. susah nak bg org suka dgn penulisan kita. tp...saya tetap menulis dgn cara saya sendiri :)

    ReplyDelete
  9. ahak...nurul..kita semua mmg suka dilanda kemalasan..

    ReplyDelete
  10. atiqah: thanks :)


    anil: iyelaaa anil mals laa nurul skrg. hehehe :P

    ReplyDelete
  11. nurul!
    saya dh link dh.
    fuhh.lately mmg busy.
    hidd is a gud writer.
    :D

    ReplyDelete
  12. bungaditepijalan : thanks sgt2. hidd mmg gud writer. i like it :)

    ReplyDelete