Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, April 10, 2009

Pre wedding preparation

Disebabkan sikap aku yg malas nie laaa jadinye. Dah lama aku bgtahu kat blog aku nie yg aku nak update full entry tentang pre wedding aku. Tp…tak update2 pun. biasa laaa malas. Huhuhu :P.

Kat friendster dan facebook pun sama, aku tak letak byk gmbr pre wedding nie termasuk laaa gmbr kawin. Letak gmbr pun setakat beberapa keping jer. Sori laaa kwn2 terutamanye member2 di friendster dan facebook. Ramai dah member2 aku tanya “wei nurul…bila ko nak update gmbr pre wedding ko? Gmbr kawin ko? Dah berjanggut tunggu.” Sori laaa beb…sbb buat korang tertunggu2. disebabkan aku nie malas…so jawapannyer “nanti laaa ye”. Huhuhu :P.

Ok…wat masa nie member2 aku yg nak tgk gmbr2 terbaru kena tgk dan baca blog aku. Sbb kat FS atau FB mmg dah tahap bersawang berhabuk aku tak update. Bukan tak bukak langung.paling kuat pun aku bukak tgk2 apa yg patut, baca komen dan balas komen. Itu jer. Nama nak update FS mahupun FB…alamak berjanggut laaa korang tunggu.

So…kalu nak tahu citer the latest aku pi laaa tgk2 blog aku nie ek. Huhuhu :P.

Ok…sebelum aku update full entry tentang pre wedding aku dan majlis kawin aku nie, aku update dulu citer tentang pre wedding preparation aku ye. Sebenarnyer tak ada laaa beriya2 mana pun wat preparation utk pre wedding nie.

Aku cuma booking kak za utk make up aku utk shoot pre wedding dan juga beli baju sedondon dgn comel aku khas utk shoot pre wedding nie. Time tu punya laaa excited nak shoot gmbr. Huhuhu :P.

Kak za yg make up aku utk pre wedding nie gak yg make up kan aku time aku nikah ari tu. Tp…make up time malam berinai dan bersanding aku amik mak yah fifi omar dr kajang. Nanti aku citer lebih lanjut pasal fifi omar nie. Berbalik dgn citer Kak za td, kak za nie mmg baik sgt. Senang nak berurusan dgn kak za nie. Sampai skrg aku still contact dgn dia. Anyway kak za thanks. Good job and keep up ur work.

Oklah malas aku nak taip lagi. Kang taip2 panjang berjela pulak. Huhuhu :P

P/s : tak sabar nak tgk gmbr pre wedding angah pulak.

4 comments:

  1. erkk..
    ingtkan gmbar pre weeding
    rupenye pre mekap,
    huhuhu :p

    ReplyDelete
  2. nano : hehehe pre make up :)

    ReplyDelete
  3. zielalala : thanks zielalala :)

    ReplyDelete