Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, April 29, 2009

Semestinyer biru :)

Ermmm...sebenarnyer saja jer nak update gmbr pakai baju songket biru nie. godek2 i-book jumpa gmbr nie. hahaha. sebenarnyer aku dr dulu mmg fanatik color biru. apa2 brg n perkara mesti nak selit color biru. sbb aku rasa color biru tu lembut sgt. tenang jer bila pandang color biru nie :).

walaupun tema aku semasa kawin ari tu ialah full gold brown tp...aku still nak selitkan color biru. hahaha. nanti kalu rajin aku update lg gmbr. nie tgh tak rajin. mlm tadi pi umah angah kat keramat AU2 dgn comel hantar ibu utk siapkan apa2 yg patut utk side di dewan setiawangsa. alahai...penat sgt2 nie. untuk angah...congrats angah :)

14 comments:

  1. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    cantiknye sOngket..
    saya pUn suka sOngket juga...
    birU lembut mmg terserlah warnenye kn..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  2. atiqah : yeee nurul mmg suka color biru :)

    ReplyDelete
  3. adeh canteknya baju songket tuh..
    bila tgk gambo nie rasa mcm nak sanding lagi sekali le pulok..

    ReplyDelete
  4. saya tak berani pakai color biru, takut x cantik.

    tapi nurul pakai lawa!!!

    ReplyDelete
  5. atty : awak dah kawin ker? yeah...saya pun suka :)

    ReplyDelete
  6. ungu violet : hehehe tak suka color biru ker? nurul mmg suka color biru :)

    ReplyDelete
  7. nurul..awak cnthek d songket ituu.. i loikee...

    ReplyDelete
  8. na pun ske biru,
    nk2 biru laut,
    nampak soft je..
    tp warne pilihan skrg ijao + pepel :D

    ReplyDelete
  9. biru mmg sgt best
    dr kecik smpai skrg
    biru adalah pilihan hati
    tu sbb walau tgk baju kaler2 lain mcm lg best design dia
    hati ni tetap pilih lace baby blue tu

    ReplyDelete
  10. fuuu...lawa gambar wedding...post lah lagi...

    ReplyDelete
  11. nano: hehehe tu laa na suka biru tp warna tema kawin na hijau kan? takpe pilihan masing2

    ReplyDelete
  12. dayu: ooo dayu suka biru gak yerrr? bagus2 :)

    ReplyDelete
  13. atoie: nanti nurul post lagi yer :)

    ReplyDelete