Belanja Raina Raifa ais krim

Tuesday, May 5, 2009

Aku mahu privatekan blog ini

aku mahu privatekan blog aku nie. sila tggl kan email kamu semua. selepas itu baru aku update pic dan citer terbaru wedding adik aku di banting dan reception di dewan setiawangsa. aku tak mahu orang yg bermasalah dan tidak diundang berada di blog aku nie.

P/s : aku akan private kan blog aku nie hanya untuk sementara saja. sbb ramai kwn2 aku yg tak ada blog tetapi menjadi readers blog aku. thanks :)

26 comments:

  1. invite saya jugak ok ;D erlyda@gmail.com

    ReplyDelete
  2. lOr tU laa kan..
    mmg ramai yang bermasalah jUga dilUar sane.. takde masalah saje je..

    k ni email saya..
    MizCorrs_04@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. ada yang tak puas hati sama kamu??

    tabahkan hati..

    jangan lupakan saya

    ReplyDelete
  4. isshh ader jek org mcm ni erk?
    add kite keyh..azuran.san@gmail.com

    ReplyDelete
  5. add ita gaks ek..
    masitah_ita83@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. kalau nak privatekan jgn lupa invite saya ye..

    nurmala.mazlan@gmail.com

    p/s-tak malu pulak saya minta di invite..ehehe~

    ReplyDelete
  7. puan nurul..invite sayep buleh??
    intanzurina@gmail.com

    ReplyDelete
  8. nak juga di invite..

    farsy300509@gmail.com

    TQ

    ReplyDelete
  9. invite sy yer..

    hehe..
    konspirasi_teori@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. invite me plz..az_witty2001@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. 4get me not!

    labahlabahmerahkristal_84@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. add sy, jgn lupa tau
    princess_frog911@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. nurul sye pon mahu dijemput juga :)

    pureheart_sue@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. saye saye!!

    sweetzniz@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. saya jugak

    longsha_135@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. nurul saya juga yer..

    ieja_johari@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  17. nurul..invite fie eh?hehehe..fieda.shah@gmail.com.. :)

    ReplyDelete
  18. saya jugak!

    feexeea@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. ehem~ jgn lupa akak pulak, okay?
    lazycat70@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. hehehe rami nyerrr berminat jadi readers blog saya yg tak seberapa nie. hihihihihi

    ReplyDelete
  21. owner blog ucapkan byk2 tima kasih kpd semua :)))))))))

    ReplyDelete