Belanja Raina Raifa ais krim

Thursday, May 7, 2009

T-shirt untuk katering

gambar dari : peveyhack.com (abang rashidi)

Sebenarnyer aku tak mahu update dulu cerita tentang t-shirt untuk budak2 katering semasa wedding aku nie. tp...agak ramai yg tanya tentang itu. sebenarnyer aku dulu ada belajar basic tentang teknik screen printing, flexography printing dan sebagainya di UITM. so...ada sedikit ilmu yg aku dpt di UITM selain ilmu graphic design juga photography.

kalu ada sapa2 nak tanya pasal t-shirt ke apa2 laaa tanya direct kat aku ye. gambar t-shirt di atas adalah design aku sendiri dan telah di sponsor oleh kawan suami aku. tak silap aku t-shirt nie di buat di sri serdang. design tu agak kelakar sikit sbb time tu tgh sibuk uruskan wedding aku. so...aku design yg paling simple dan senang. tp...oklah sbb byk permintaan nakkan baju katering tu :).

p/s :- kalu nak belajar manual screen printing boleh laa tanya direct kat aku ye. ok smile :)

6 comments:

  1. nurul nk tnya cost shirt tuk sehelai rm ?

    ReplyDelete
  2. farhanna : cost tak silap belas2 ringgit jer farhanna. tp kalu order byk lg dpt murah.

    ReplyDelete
  3. nurul faiz nak belajar wat T-shirt leh tak?

    ReplyDelete
  4. faiz: hehehe boleh jer laaa :) faiz cpturing emotion ker nie?

    ReplyDelete
  5. awak. kita igt SN tu saiful nang tadik :D

    ReplyDelete
  6. susu dalam botol : hehehe aah saiful nang kan popular dgn SN. hehehe :)

    ReplyDelete