Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, June 26, 2009

Full house. unik ke?


Citernyer begini…chin officemate aku dah lama plan nak belanja budak2 account department mkn. Rasanya dari awal tahun lagi. Time eja belum resign lagi. Apabila jovian join account department, jovian juga berhasrat belanja makan. Wow…best bangat dua org sekali nak belanja mkn nie. Akhirnyer mggu lepas kami tekad luangkan masa untuk lancarkan plan tersebut. Org nk belanja kan. jadi tersenyum-senyum suka di situ.

Aku suggestkan tempat di full house. tp masalah timbul apabila kami semua tak tahu jalan ke sana. Aku dpt tahu ada tentang full house nie pun dr kak mira. Seaching internet mak aiii cantiknyer tempat. Bgtahu faezah dan lisa masing2 dah memasang angan2 nak mkn di sana.

Nasib kami baik sbb ada faezah. Dekat seminggu jugak laaa dia cuba mencari jalan ke full house. Dgn perasaan yg tak confident, kami belasah jer cari jalan berpandukan arah yg diberitahu faezah. Driver kami adalah jovian. Huhuhu merasa naik kereta baru jovian :).

Alhamdulilah…kami berjumpa tempat yg ingin dituju. Pertama kali melangkah kaki ke full house membuatkan masing2 teruja. Yeahhh…full house mmg unik. Serba putih dan dekorasi seperti kita merada di rumah kepunyaan orang korea. Cantik dan unik. Terpegun seketika. Makanan pun sedap. Service ok. Everything ok. Puas hati di situ.

Paling tak sangka, mood bergambar dtg kembali. Ada perubahan ketara pada diri aku bila aku melihat koleksi gmbr2 tersebut. Aku sendiri pun mula2 terkejut juga tgk gmbr2 tu semua. Jadi jgn terkejut melihat perubahan tersebut. Perut aku makin ketara ke depan terutama selepas mkn. Aku dpt rasakan baby aku cepat membesar bila kandungan aku menginjak usia 4 bulan.






Anyway thanks chin juga jovian. Seronok outing bersama mereka berdua juga lisa dan faezah. Thanks yeahhh.

8 comments:

  1. hihi...comei lah pulak dgn spec stripes tu..mahal tak kak nurul kat c2?ke reasonable?

    ReplyDelete
  2. tu la..
    masa tgk kat blog kamu pasal cafe ni terus teruja sgt..mahal x makanan kat situ..dan yg penting sedap x?

    nak2 skang sajer je tgk balik citer full house..lagi la mood tu mari.. :P

    ReplyDelete
  3. tasya : hehehe. harga tak makanan kat sana ada yg mahal ada yg murah tasya

    ReplyDelete
  4. mala : hehehe try laa mala. makanan situ mmg sedap2 :)

    ReplyDelete
  5. kt mane ekk full house ni..cm best jek..

    ReplyDelete
  6. zielalala : full house nie kat NZX ara damansara :)

    ReplyDelete
  7. hehehe...beb comey tgk ko ngan prt dh memboyot tue...mcm beso jerk prt ko tue...mesti bb ko kuat mkn mcm ko jgk...ekeke...beb tmpt nie best arrrr sejuk mata memandang tue...ko bg aku map bleh...nak p sana lew...semalam aku on9 skype ko xder pulaksss...adeiiii mak buyong nie....

    ReplyDelete
  8. ami aisy@wawa :hehehe wawa aku rindu sama ko

    ReplyDelete