Belanja Raina Raifa ais krim

Thursday, June 18, 2009

full house

tempat yg membuatkan aku teruja seketika. ari nie tiada mood untuk menulis kerana sakit tulang belakang dtg kembali. akan aku citerkan kemudian pengalaman ke full house ini.

13 comments:

  1. kat mane ni kaklong?mcm retro english style

    ReplyDelete
  2. cam best je..kat mana nih??

    p/s: rehat k

    ReplyDelete
  3. tasya : kat ara damansara. style mcm ala2 english dan korea :)

    ReplyDelete
  4. mala : kat ara damansara. mmg best mala :)

    ReplyDelete
  5. fie : aah comel tmpt nie kan fie :)

    ReplyDelete
  6. di manakah lokasi nye ini nurul
    rasanya kalau i dh masuk pun mesti susah nak kuar ni

    ReplyDelete
  7. awak, sakit belakang tu kejap je. nanti dah masuk 4 bulan lebih kan, dah ok.

    sabar ye :)

    ReplyDelete
  8. dayu : dayu lokasinyer di ara damansara. dayu leh bwk suami dayu dating2 kat situ :)

    ReplyDelete
  9. susudalmabotol@hidd : iyer ke hidd. tu laa skrg sakit tulang belakang nie. sabar jer :)

    ReplyDelete