Belanja Raina Raifa ais krim

Monday, June 15, 2009

sahabat itu kawan, kawan itu sahabat

hari nie terasa nak tgk blog kepunyaan puan ain kwn kpd angah, terjumpa gmbr kawin angah nie. suka sgt dgn gmbr2 nie. sbbnya satu...aku suka keakraban hubungan persahabatan mereka. nie laaa kwn2 adik aku sejak dr zaman UITM lagi. dr zaman diploma, zaman degree sehingga laaa skrg. mereka tetap bersama.

mereka nie semua kepala gila2. paling best, boyfriend dan suami masing2 pun boleh kamcing. best kan? otak gila2 diaorang nie mmg terkenal semasa zaman di UITM lagi. ada satu part angah citer, nak berbuka puasa sanggup tumpang lori nak ke seksyen 2. lawak bangat. aku kenal mereka semua. puan ain yg giler color pink, ina sate kajang yg suka tido, min yg poyo, hana, nat, ayu yg mmg ayu tu, AJ dan lain2 laaa. semua loya buruk dan gila2. mungkin inilah dikatakan sahabat itu kawan dan kawan itu sahabat. apa2 pun along suka bangat sama kamu semua :).

reception di banting

reception di setiawangsa

10 comments:

  1. hhahh teringat kenangan tumpang lori nk pi buke pose kat mc d sek 2. kelako kelako. teringat plak wat2 berlakon nangis semata2 nk duk kolej. kwn2ku yg mmg otak senget,,,luv u all la. jumpe time aj kawen 19 julai ni.

    ReplyDelete
  2. dah balik time ni..tak dapt bergambar sama..huhu

    ReplyDelete
  3. angah: hehehe kwn2 ko mmg kelakar

    ReplyDelete
  4. tasya: tu laaa tasya blk cpt sgt tak dpt amik gmbr. hehehe :)

    ReplyDelete
  5. syantik la.. sweet je pic ni nurul..s edondon je

    ReplyDelete
  6. farhanna : hehehe tu laa nurul pun suka tgk :)

    ReplyDelete
  7. betul...ini namanya sahabat sejati
    kita ada gak a group fren yg begini
    sayang, masa majlis kita tak dpt bergambar yg begini
    buat kenduri di kala org lain juga buat kenduri
    harus lah kawan2 ada komitmen lain
    dah la masing2 dah ada 2 keluarga kan..

    tapi bila dok borak
    kisah zaman UiTM tak kan pernah habis
    dan itu smua buat kita gelak tak ingat dunia

    ReplyDelete
  8. dayu : itu laaa dayu...kalu teringat zaman uitm sgt seronok bercerita kan :)

    ReplyDelete
  9. S.A.H.A.B.A.T itu sgt penting even kite dh brumah tngga skali pon.sebab PERSAHABATAN itu pon sgt besar pengertian nye..untung dpt kwn2 yg mcm ni..smoge hbungan ini akan kekal shingga ke tua dan akhir hyat..:)

    ReplyDelete
  10. puan ain : betoi tu untung dpt kawan mcm nie ye :)

    ReplyDelete