Belanja Raina Raifa ais krim

Monday, June 8, 2009

Selamat hari lahir buat suami

hari nie 8 june 2009 genap umur suami aku 29 thn. selamat hari lahir comel :). maaf dipinta sbb tepat kul 12 mlm td nurul lupa nak wish kat comel. sorry ye. al-kisahnyer weekend ari tu, aku ikut suami balik sekinchan. kat sekinchan sejuk. best sgt2 lepak tgk tv. layan citer bukit kepong sampai lupa nak wish. pagi2 suami aku ada wat muka muncung. alahai...maaf sgt2. tak sengaja. huhuhu :P.

aku tak laaa wat plan beriya2 mcm zaman2 bercinta, bertunang dulu. sejak pregnant nie mmg sikap malas aku melampau2. tp aku ingat ari nie nak bawak suami aku makan di flaming steamboat buffet di sunway. aku rasa steamboat kat flaming tu sedap. kat situ laaa tmpt aku lepak2 time zaman belajar di UITM dulu sama kwn2. harapnya suami aku suka. rasanya suka kot. sbb dia bab mkn bg jer laaa apa pun kecuali sayur. dia mmg bukan pencinta makanan jenis sayuran. hentam jer laa ye comel mkn :).

apa2 pun kepada suami,
Selamat hari lahir comel :)

10 comments:

  1. nurul awak nk g sane ye? saya jugak akan kesane, mule2 malam ni p pospon mlm esok, bawa bakal mak mertua skali..kekekekkeke

    ReplyDelete
  2. happy birthday to your hubby..
    semoga panjang umur..

    ReplyDelete
  3. farhanna : iye ke farhanna. kalu pi mln nie leh laa jumpa kan. sana best kan? :)

    ReplyDelete
  4. nurmala : thanks mala. mudah2han :)

    ReplyDelete
  5. oouhh...smpaikan wish arijadi dr saya ya..selamat hari jadi buat suami nurul

    waaa...besnye nk celebrate

    ReplyDelete
  6. oh, besday suami farah 9 jun, selang sehari je :D


    btw, happy bday ur hubby :)

    ReplyDelete
  7. farah : iye ke? alahai dekat2 jer ye :)

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir, suami nurul ;)

    ReplyDelete
  9. hidd : hehehe hidd thanks :)

    ReplyDelete