Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, June 3, 2009

Terima kasih juga untuk boss

masing2 excited :P

miss kak elly yg berbaju biru :)

besday girls :)

Sebenarnya aku tak sangka kebanyakan budak2 office aku ingat tarikh lahir aku. Sebenarnya orang pertama wish besday aku adalah manger aku mr.tong. last week ari jumaat dia dah wish kat aku.katanya dia wish awal2 sbb isnin pada hari lahir aku tu, aku bercuti. Thanks mr tong sbb ingat hari lahir aku.

Paling wat aku terharu boss besar yg selama nie aku kurang selesa dgn dia membuat party utk aku juga farewell utk kak elly. Kak elly yg dah bekerja di situ lebih kurang 8 thn dah dpt keja baru. Caya laaa kak elly. Terlepas sudah dr cengkaman. So boss aku tu decide utk celebrate kak elly juga aku. Apa2 pun terima kasih juga utk boss aku tu.

Mcm biasa company aku nie dari dulu sampai skrg suka benar wat apa2 party atau farewell kat kelab golf negara subang (KGNS) tu. Tak tahu laaa apa keistimewaan kat situ. Pada aku mkn kat gerai seksyen 2 shah alam tu lagi sedap kot w/pun gerai tu tak ada air-con. Huhuhu. Tp pasal bab makan aku tak menolak. huhuhu :p.

Masa nak potong kek tu, baru dapat tahu yg ayu juga aw juga lahir pada bulan jun. So sekali harung aku,ayu dan aw celebrate besday sama2 di situ. ok gak. Tak laaa aku tersipu2 malu nak potong kek sorang2. thanks korang sebab menyelamatkan aku dr sifat pemalu ini. Perasan malu konon :P.

terima kasih boss.

6 comments:

  1. bagusnya boss nak belanja kek kamu

    ReplyDelete
  2. ok laa awak rezeki boss belanja kek :)

    ReplyDelete
  3. farhanna : hehehe thanks :)

    ReplyDelete
  4. atty's : thanks ye atty's :)

    ReplyDelete