Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, July 17, 2009

Detik itu

photographer acai - anak didik peveyhack

Selamat pagi. aku jarang menulis blog pagi2 di ofiice. hari nie lain. w/pun tidak sihat tp rasa mahu menulis blog pagi2 begini di office. hati riang mungkin :). mari kita bercerita.

Melihat blog teman2 yg memaparkan gmbr2 perkahwinan mereka, hati jadi suka. tp...aku? ada aku paparkan tp... kuantitinya taklah byk mana tidak kiralah di FS mahupun FB. dr gmbr pre wedding sampai ke wedding aku. boleh dikira dgn jari. tak tahu nape. malas mungkin. sedangkan gmbr wedding aku ada beribu2 keping yeah. tak larat mahu melihatnya kerana terlampau byk. thanks peveyhack atas kerja hebat kamu bro :). tunggu lah jika sikap kerajianan aku dtg nanti akan aku cuba paparkan juga di blog nie.

beralih cerita lain, hari nie kandungan aku genap 5 bulan. syukur. baby sudah pandai menendang2. sangat aktif di waktu malam. paling menggembirakan, baby pandai memberi respon bila mama atau papa dia berbual-bual dgn dia. syukur. aku masih belum scan utk melihat jantina baby. plan mahu ke UMRA utk melihat jantina baby. tapi...saiful sangat busy bekerja. selalu saja outstation kerja luar. mahu tggu dia betul2 free. harapnya dia ada masa free dalam masa terdekat ini. boleh ke cari masa free itu comel? :)

15 comments:

  1. letak je lah nurul
    untuk kenang2an dlm blog nie nanti
    :)

    ReplyDelete
  2. zuris : nanti laa zuris kalu rajin nanti nurul letak k :)

    ReplyDelete
  3. sweet...baby dah aktif. tunjuk gambar kahwin kamu

    ReplyDelete
  4. alaa..
    klu xyah g scan xley ke?
    bg suprise bile kuar nanti laki ke pompuan,
    hihi :p

    5 bulan..
    xlama dah tu nurul..
    tek k 2 ekk..
    ;)

    ReplyDelete
  5. best baby mula gerak. nanti laa kalu rajin saya letak gmbr kawin tu

    ReplyDelete
  6. nano : nurul rasa nak tahu jantina sbb senang nak beli keperluan baby na :)

    ReplyDelete
  7. ltk bebanyak pon xpe..suka je hal kwen2 ni...nurul..nnti dah scan..post entri er... hik

    ReplyDelete
  8. mcm mana la rasa baby menendang kan dlm tummy =)

    ReplyDelete
  9. anil: betoi tu nurul suka juga hal2 gmbr kawin nie. hehehe. nanti nurul rajin nurul post hal scan baby ye anil :)

    ReplyDelete
  10. nurulhuda : mula2 rasa geli2 lama rasa mcm baby tu mcm menendang perut kita ada benda gerak2 :)

    ReplyDelete
  11. nurul, best kan bb kicking in our stomach? u know, later on, not only u will feel it, u can actually "see" it.. Sebab time dia kicking ajer, ur stomach akan naik turun~ time tu lagi best... ;) kalo tak nak tahu jantina, beli ajer lehhh semua baju kaler putih, senang~ white is for both boy & girl~

    ReplyDelete
  12. kak mira: ye sgt best bila baby dah start menendang2. seronok. nurul mmg nak sgt tahu jantina kak mira. senang nak beli keperluan dan nak hias bilik baby :)

    ReplyDelete
  13. ::babe..i suka blog u..axtually i ngah cr some info for my wedding..hope we will exchange our link k::

    ReplyDelete
  14. syanaim : thanks..meh exchange link :)

    ReplyDelete