Belanja Raina Raifa ais krim

Tuesday, July 14, 2009

Hari indah

dulu-dulu. zaman suka melaram dan bercantik2


Hari nie, bangun pagi2 aku dengan sendirinya berasa semangat dan rasa indah sekali. ada mood untuk bermake up segala ke tempat kerja. pagi2 lagi sudah berborak2 dgn baby dalam perut aku nie. indah sungguh. dari semalam lagi aku sudah berasakan aku perlu set kat minda bahawa perlunya rasa lebih riang w/pun ada masalah sekalipun. manusia mana tiada masalah right? telah aku set di kalender di atas meja di office aku utk sentiasa berasa seperti ini.
Nurul...u can do it :)

14 comments:

  1. mommy kena ceria slalu supaya baby membesar dan sihat :)

    ReplyDelete
  2. Bagusnya kalau kita dapat positifkan diri setiap pagi..kerana pagi yg ceria memberi sinar bahagia hingga ke petang :)

    ReplyDelete
  3. zuris: ye laaa zuris. saya perlu sentiasa ceria :)

    ReplyDelete
  4. ija1202 : betoi tu ija. kena sentiasa ceria kan :)

    ReplyDelete
  5. ye nurul kamu harus sentiasa hppy during pregnnt.. xde la baby yg keluar nt monyok je.. hehhehehe

    ReplyDelete
  6. farhanna : hehehe. tulaa nurul nak baby nurul nanti sentiasa hepi dan ceria :)

    ReplyDelete
  7. erm pkiran n perasaan ibu yg +ve penting utk perkembangan bayi..nnt baby pon happy..hehhe

    ReplyDelete
  8. betuul tu kaklong...kita kena ceria hari2. Apa yang kaklong buat mmg betul (kena set kat otak nak ceria), so esk pagi, otomatik kita blh ceria.mmg semua manusia ade probs...kita tidak kesorangan.

    ReplyDelete
  9. aziyana : yeah betoi ...saya kena sentiasa hepi. yuhuuu :)

    ReplyDelete
  10. spider@tasya: betai tu tasya...tasya pun along tgk selalu hepi jer kan? bagusnyer...along pun nak mcm tu :)

    ReplyDelete
  11. betui2 mommy kene ceria & happy tau baik tuk baby hehehhe

    ReplyDelete
  12. My's : saya akan cuba utk ceria dan hepi selalu :)

    ReplyDelete
  13. yup betui..semua org ade masalah..
    happy always k

    ReplyDelete
  14. atty's : betoi tu . kena sentiasa awal

    ReplyDelete