Belanja Raina Raifa ais krim

Tuesday, September 15, 2009

Entri ringkas - Lisa dan Ady

Entri kali nie ringkas. khas untuk member aku yg paling rapat kat office aku nie lisa dan suaminya ady. entri nie lewat sgt2. sebabnya lisa nie kawin pada awal bulan 7 ari tu. tp, baru hari nie aku publish kat blog aku nie.

aku paling suka tgk gmbr yg satu ini. berlainan sungguh muka lisa dr biasa. rasanya berbaloi aku suggestkan butik pengantin tu kat lisa. sbb byk perubahan pd diri lisa di hari perkahwinannya itu. w/pun simple tetapi menarik juga. sekarang nie dah start mood raya. so nak menulis di blog pun agak malas juga :).

16 comments:

  1. comelnye lisa..
    biase la kan..
    seri pengntin,
    mesti la berbeza dr hari2 biase,
    hehe..

    slamat hr raya nurul
    ;)

    ReplyDelete
  2. :)
    dah mood raya ek?

    kite jugak mood raya tak mari2 lagi.
    camno?

    ReplyDelete
  3. selamat pngntin bru to kwn awak...

    wee...dah ade mood raya er...kt opis ni biasa je...sbb kena kerja kan ...hik

    ReplyDelete
  4. hehe betul tu, mood raya tahun ni, berlain sikit...terexcited lebih pulak hee :D

    ReplyDelete
  5. ::slamat hari raya nurul..nice mekap..hihih::

    ReplyDelete
  6. nano : hehehe mmg berbeza muka dia nano.kalu ari biasa lisa nie biasa je.

    ReplyDelete
  7. puterikurekure : dah mood raya laa intan. lorr nape tak ada mood raya nie?

    ReplyDelete
  8. anil : aah dah terasa mood raya tu dtg tau. hehehe :)

    ReplyDelete
  9. hanie : betoi3x tu hanie. lagi2 tahun nie raya sebagai isteri org nie :)

    ReplyDelete
  10. syanaim : selamat hari raya kat awak gak.


    angah : tahu tak pe berubah abis muka lisa nie.

    ReplyDelete
  11. selamat pengantin baru utk kawan kamu itu..dan selamat hari raya buat nurul dan suami tercinta

    ReplyDelete
  12. mala : selamat hari raya utk mala, suami dan family yeah :)

    ReplyDelete
  13. sonoknyerr kawen kanns.. ehehe, salam aidilfitri wat nurul tewww

    ReplyDelete