Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, November 25, 2009

puteri hati

mama + raina ♥♥♥

cemekom kwn2 mama
ramai yg sudi memberi komen bagi entri2 raina. owner blog sekali lagi memohon maaf kerana tidak dapat membalas semua komen2 anda. insyaallah komen2 anda akan dibalas selepas berpantang nanti. segala tugas mengemaskini blog ini diambil alih secara kontrak olh saya tanpa bergaji or berupah oke...huhu. sehingga blog sendiri pon saya dah malas nk sentuh. atas permintaan ramai saya upload lagi pic si kecik ni... raina sekarang mengalami demam kuning. so saya dengan ini mohon jasa baik anda doakan raina cepat sihat kerana sebagai makciknye saya x senang hati bila dgr raina x sihat. saya sgt sedih..:(

pada yg sudi drop komen di FB tentang petua2 untuk demam kuning tu saya ucapkan terima kasih daun keladi..saya amat hargai jasa murni anda. tak lupa juga yang sanggup menelefon saya semata2 bertanyakan kesihatan raina.

disini saya sertakan pic raina bersama mama nya..ade kelapangan nanti saya uploadkan lagi yeh..

p/s: Nurul sampaikan salam rindu buat sume pembaca blognya...

20 comments:

  1. alah ciannyer raina kene demam kuning yer kene jaga dia betul2 sebab kuning nie kalo tak jaga bahaya ... apa2 mai doakan raina cepat sembuhhhh ...

    ReplyDelete
  2. raina! welcome!..
    erm damia pun kene kuning sket dulu..bacaan paling tinggi adalah 190..byk kali kene amik darah..sedih... sob..sob.. insya Allah boleh recover tu.. petua adalah mandi air lobak putih / pokok dukung anak / daun inai ... jemur je matahari pagi pukul 7-8 tuh..tp jgn panas2 sgt..matahari sekarang x macam matahari dulu..

    take care nurul... :D

    ReplyDelete
  3. salam kak nurul
    tahniah...
    dapat baby gurl yg comey mcm acu yanie

    hehhehe....sedap nama RAINA....

    =D

    ReplyDelete
  4. tahniah kak nurul..
    moga raina cpt sembuh..
    cute la raina neh..
    n sweet jek name tuh..~

    ReplyDelete
  5. nurul, raina sangat comel. alhamdulillah...

    cuba selagi daya segala petua yang nurse nasihatkan. ok? sebab tak semua baby serasi dengan satu2 cara.

    ReplyDelete
  6. hyue salm..x sbr i nk kwin...insya allah thn dpn bln 3 i nikah...jeles la tgk u ngn beby u...huhuhu

    ReplyDelete
  7. bestnye!
    rania yg comey.
    tak sabar nk tgu baby sdri kuar pulak.
    semoga rania cepat sembuh ye
    :)

    ReplyDelete
  8. ::siannyer..so touching..chomel sgt..t.care tau nurul::

    ReplyDelete
  9. COMELNYE..............
    nama pun sedap la kaknurul....
    tahniah mama.........

    ReplyDelete
  10. bila awal pagi ade sunrise
    kuarkan eva jap
    susu badan jgn tinggal
    ubat segala penyakit
    :)

    mwahh!

    ReplyDelete
  11. my's : alhamdulilah kuning raina dah kurang

    fizamior nurul mandikan raina dengan ubat sengsei fiza

    yanie : hehehe best tak nama raina? :)

    ReplyDelete
  12. cikfasya : pembaca baru ye? thanks ye. kuning raina sudah kurang alhamdulilah

    puterikurekure : thanks intan :)

    ReplyDelete
  13. hisyam : kawin jgn lupa jemput. hehehe :)


    zuris : thanks zuris :) take care tau

    ReplyDelete
  14. syanaim : thanks nasya


    farhanna : hehehe tq :)

    yayan : tq yayan :)

    ReplyDelete
  15. tembun@dewi : kak nurul mandikan raina dgn ubat sengsei


    en_me : thanks me :)

    ReplyDelete
  16. ouh...comelnye diee...nk jdikan anak nagkat blehh??

    ReplyDelete
  17. salam prkenalan..
    anak sy pun kena dmm kuning gak..
    mandikan air dokong anak,daun inai,susu kambing..
    so, skrg raina da shat blum?

    ReplyDelete
  18. anil : boleh2 tp tak leh bwk blk.


    alynnz : alhamdulilah raina dah sihat. salam perkenalan

    ReplyDelete