Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, November 20, 2009

syukur alhamdulilah :)

salam sume..
on behalf my sis , sy ingin sampaikan salamnye pd kalian sume dan terima kasih atas doa kalian yg x putus-putus mendoakan kakak sy. alhamdulillah nurul dah selamat melahirkan seorang baby girl malam tadi di hospital serdang. berat baby cume 2.37 saje.walaupon beratnye agak kecil tetapi kami sekeluarga amat bersyukur kerana nurul dan babynya sihat2 saje. Nurul selamat bersalin secara normal pada pukul 9.59 mlm pd 19/11/2009. baby telah diberi nama Raina Evaqairina yg bermaksud puteri sepanjang kebaikan.

nurul masih di hospital serdang tika ini dan insyallah jika tiada aral dia akan discharge petang nanti.nurul akan menjalani proses berpantang di rumah ibu di banting. pada sume rakan2 blog, FB dan yg mengenalinye, nurul sampaikan salam rindu wat anda.

insyallah nanti sy akan updatekan blog nurul n upload sekali pic2 baby yeah..
tukang taip:

31 comments:

  1. tahniah kak nurul!

    semoga tayang gambar bby cepat2 yea hehe ;) xsabar dh nie nk tgk~

    ReplyDelete
  2. wahh comel..hehehe tahniah..akhirnya si kecil sudah melihat dunia..cantik nama

    ReplyDelete
  3. congratulation NURUL...

    hehehe..alhamdulillah semua selamat

    ReplyDelete
  4. Alhamdullah tahniah mummy nurul mai doa kan nurul cepat sihat cam biasa heheh ... mesti comel kan baby girl nurul 2 tak sabar nak tgk la heheheh

    ReplyDelete
  5. congratulation nurul.. semoga kamu berdua sihat2 aja...

    ReplyDelete
  6. akk!!!!
    alhamdulillah...
    dw tumpang hepy banget nih
    :))
    knp nama bby tu cantik sgt..
    EVA...
    haiisshhhh
    sedap tul!
    kat banting yeah..
    ley la dw visit

    ReplyDelete
  7. beshnya dpt bb girl :) congrats!

    ReplyDelete
  8. wa..dah jadi mummy! congrats nurul!

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah, tahniah nurul :)

    baru tau la.. take care.

    ReplyDelete
  10. tahniah NURUL..tepat betul detik hati saya mlm tadi..dah pegang hp siap dah taip msg...tapi ntah kenapa tak terhantar msg itu..mungkin rasa akan menganggu..TAHNIAH..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah....
    :)

    tahniah atas kehadiran raina ye nurul! tak sabar nak tgk permata hati nurul tu.

    ReplyDelete
  12. tahniah nurul & family!
    indah sungguh namanya :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..tahniah & take care :)

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Congratz Nurul...Take care.Anugerah Tuhan yg tidak terhingga

    ReplyDelete
  16. congrats ya nurul. mesti comel beby raina. cepat upload gmbr ya!

    ReplyDelete
  17. nurul!!!
    alhamdulillah...
    nangis dengar kabar ni.. nurul dah selamat.. thanks dila sebab bagitahu kitorang semua...

    tak sabar nak tengok baby rania..
    alahai tak dapat nak lawat nurul..
    kemsalam dia ye...

    happy sangat untuk nurul sekeluarga..

    ReplyDelete
  18. syukur...slmt sumenye...tahniah...

    ReplyDelete
  19. erkk tergeliat nak sebut namanya.
    nice name, neway.

    congratz!
    take care.
    :)

    ReplyDelete
  20. tahniah nurul...masa nurul bru bersalin tu...dhila ada sms anil...and tnya bpe kg..nama apa...haha..then dia kata x tau lg..sbb masih x leh tgk kak long...hik...i over gediks excited..

    n sgt happy dgn kebahagiaan baru nurul...

    congratsss dear!

    ReplyDelete
  21. Qongrat Along..
    Xsabar nk tgk baby eva..

    Dhila...kasi upload gmbar baby cpt2..

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah..
    Tahniah Nurul...

    sedapnyeee name baby..i loikeee
    take care ya..muahh

    ReplyDelete