Belanja Raina Raifa ais krim

Thursday, February 18, 2010

Hello Raina :)

Raina kepanasan sbb itu dia tak pakai baju :)

Entri ini khas untuk anak mama sempena genap umur raina 3 bulan esok. disebabkan mama malas nak taip panjang2, kali ini mama just buat entri ringkas untuk raina ye.

Raina...
mama tak sangka anak mama nie dah cpt membesar hanya minum susu annum saja. w/pun pada peringkat awal mama agak terkilan sebab tak dapat bagi sepenuhnya susu dari badan mama sendiri (cuma merasa selama sebulan lebih) tetapi skrg mama tetap berpuas hati kerana raina cepat membesar w/pun hanya minum susu formula.

mama sedih setiap kali tgk anak mama nie kena injection. tapi mama tahu raina anak yg kuat sbb skrg raina tak menangis sekuat hati seperti dulu bila kena injection. raina memang good girl dan strong right? kenapa mama kata begitu? sbb masa mama terjatuh teruk dulu raina ok jer dalam perut mama. masa tu raina dah berusia 7 bulan dalam perut mama nie. sekarang raina tetap kuat bukan?

terima kasih sbb suka senyum dengan semua orang. mama suka senyuman itu. nanti balik rumah kita borak-borak lagi ye?


Love u Raina Evaqairina.

28 comments:

  1. wow.. your raina semangatnye. suka tgk baby badan ketul2 .. gerammm

    ReplyDelete
  2. puitis sungguh kata2 nurul pd si anak..selamat ulang bulan ke 3 raina anak kepada puan nurul...

    ReplyDelete
  3. yes be strong raina just like ur mama!! :)

    ReplyDelete
  4. kejap je dah 3 bulan kan? khalish lagi 2 hari cukupla 5bulan. cepat betul diorang ni membesar. tak puas ok!

    ;)

    ReplyDelete
  5. alahai,comelnya raina.erm,mmg raina kuat nih.tgk muscle raina pun aunty dah takut tau.hehehe.muah.syg raina ;)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah raina dh semakin mmbesar dgn shat..badan montel..xkisah larr susu apa pun yg penting raina shat n kenyang haha..

    tp xpuas larr tgk raina dr tepi..

    ReplyDelete
  7. hello raina...auntie geram tgk rambut raina la...lebat sgt :D

    sekejap jer masa berlalu...tau2 raina dah 3 bln..dan marissa pun...ah! tak sanggupnya auntie nak berpisah dgn dia nanti :(

    ReplyDelete
  8. selamat ulang bulan ke 2 raina...x mo notty² eh...keep comel selalu..hiks~

    ReplyDelete
  9. ::geramnyer tgok raina..chomel sgt..::

    ReplyDelete
  10. hye raina bam bam!!!!
    aunty loves u too darling... bila la nak jumpe raina ni yea...
    :D

    ReplyDelete
  11. wahhh, sgt comel!!
    happy 3th month raina :) teruskan membesar dgn sehat yer ;)

    ReplyDelete
  12. raina tomei2...
    suka tak dapat kereta baru
    hahahhahaha
    sampai ke k.L nak cari tuu
    mwah!

    ReplyDelete
  13. happy 3 mth old raina sayang :)

    muahhhhhhhhhhhh.num susu ape tu bam bam syg?

    ReplyDelete
  14. nariko : cuma bg susu formula jer. nanti baby awk pun mcm tu gak. skrg tgh sarat kan?


    nina :thanks untie nina :)


    zielalala : betul3x :)

    ReplyDelete
  15. intan : tu laa dulu masa baby kecik jer kan nak pegang pun takut skrg anak kita nie membesat dgn sihat.


    fathi : ooo mama dia pun suka tgk bdn dia yg mula berketul2. mmg suka tgk budak kecik bam bam


    alynnz : nanti mama raina upload gmbr lagi ye untie alynnz :)

    ReplyDelete
  16. mala : untie mala ulang thn 3 bulan laaa bukan 2 bulan hihihi


    syanaim : geram jer jgn cubit :)


    mamarissa :) tak tahu rambut dia ikut sapa sbb rambut nurul tak lebat mana pun

    ReplyDelete
  17. fizamior : tu laa bila laa nak jumakan damia dgn raina nie kan?



    hanie : yeah membesar dgn sihat :)



    tembun : suka laa autie wiwi kereta baru selesa :)

    mama qiestina : hello mama qies :)

    ReplyDelete
  18. alhamdullah badan raina semakin tembam heheheh comel je suka antie my's tgk la heheh

    ReplyDelete
  19. heee...chubby betul. ni lah dia baby susu formula ;)

    ReplyDelete
  20. mys : thanks autie mys


    phia : tu laa minum susu formula jer raina skrg

    ReplyDelete
  21. Lip : tu laa rambut dia terlampau lebat kena selalu sikat kan

    ReplyDelete
  22. tembam2 comel2 rambut pacak yg mahal tue hehehe. Sooooo cute raina nie! =)

    ReplyDelete
  23. asna cute : rambut terpacak tu mmg natural hrp dah besar nanti rambut tak terpacak lg

    ReplyDelete
  24. raina tembam...
    geram..geram..
    nurul, muka saiful terserlah...
    raina mesti lah kuat, sama mcm mama dia kan..
    nurul, nape dpt sebulan je
    share la ngan kami2 smua..

    ReplyDelete
  25. dayu : tu lah raina nie byk ikut muka papa dia. air susu dah kering tu yg bg susu formula

    ReplyDelete
  26. Raina bam..bam..cuteee gewamm auntie koklie tgk :)

    ReplyDelete
  27. koklie : thanks autie koklie :)

    ReplyDelete