Belanja Raina Raifa ais krim

Monday, March 29, 2010

Aktiviti hujung minggu

Aktiviti semalam di hujung minggu : aisy geram sampai cuit pipi raina :D . qis jugak yg relaks time nie :)
Tiada mood menulis ketika ini. tunggu mood menulis datang dalam diri. selamat berhari isnin yang sangat membosankan ini. kamu bosan atau tidak?

20 comments:

  1. ::ala2 chomel ni..raina jumpa qistina..huhu..muaah dr unty nasya::

    ReplyDelete
  2. isnin??bosan teramat bosan...rs nk blk rumah main dgn rania lg syok..

    ReplyDelete
  3. nasya : aah best jumpa qis smlm. qis senyap je smlm. raina n aisy yg aktif smlm

    ReplyDelete
  4. never like monday.

    sian raina kena cubit.
    sape tak geram tengok pipi bam bam dia tuh, kan? heee

    ReplyDelete
  5. xeea : hehehe nurul pun tak suka hari isnin yg bosan ini.

    ReplyDelete
  6. nurul, awak pergi ke gathering tu?
    saya tak pergi, tak sempat..

    ReplyDelete
  7. sian rania kena cubit pipi ya...kalo jumpa auntie, mesti kena cubit pipi juga...muahsss

    ReplyDelete
  8. geram juga nak picit pipi raina nieee...

    ReplyDelete
  9. farah : nurul tak pi laa farah. kelang kabut. balik opis pun dh kul 1 pastu ada aktiviti lain.


    julia : hehehe adeihh pipi raina jd mangsa


    atiqah : geram gak? mahu jgak ke qah?

    ReplyDelete
  10. alolololo~ comel nyer
    bila la turn kita nih

    ReplyDelete
  11. huh cntik nyer pic ni..cm photogphy shoot..nurul jemput amik award ya..thanks

    ReplyDelete
  12. mala : sabar ye


    alynnz : thanks award itu yeah

    ReplyDelete
  13. raina comel jadi kena cubit pipi..hehe..

    p/s:isnin bosan sy suka jumaat..;)

    ReplyDelete
  14. tak bosan sangat sebab nak gi shopping after work ni..jom nurul..hihi

    ReplyDelete
  15. maria : hehehe mcm nurul sabtu keja so ari jumaat pun bosa sbb sabtu keja. hehehe

    lip : nak ikut. hehehe bestnya sopin mopin

    ReplyDelete
  16. angah : apasal ko panggil raina put put lak? nama baru ke ko panggil kat raina tu?

    ReplyDelete