Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, March 26, 2010

Mr.beebird raina

hello beebird :)

hari ini hari yang paling bosan. aku jarang nak update blog tanpa hala tuju. tapi hari nie tergerak hati aku nak update blog dengan sesuka hati tanpa hala tuju yang aku sukar nak mengerti. perangai aku dari dulu kalau nak update blog mahupun facebook mesti menjadi satu kemestian gambar yang hendak di publish itu perlu di edit dahulu dari segi color. sudah terbiasa begitu. maybe ianya jadi satu kebiasaan kerana aku adalah ex-student school of art and design kot :D.

tapi hari ini berbeza sikit. pagi tadi aku publish gambar raina di FB tanpa di edit. ohhhh akukah itu? dan tak sangka pensyarah aku komen gambar tersebut. termalu-malu di situ. petang ini aku membuat entri tanpa hala tuju berserta gambar raina yang tanpa di edit pun.

gambar nie gambar raina bersama friend raina sejak usia raina 3 bulan. sebenarnya papa raina belikan friend raina ni hanya sekadar suka-suka. sebab papa raina kata dia mahu belikan toy sleepy bear raina di mothercare bila raina sudah besar sedikit. tapi semasa di JJ hari tu bila papa raina tunjukkan beebird nie kat raina terus raina senyum-senyum. sekarang sudah jadi kawan baik. nak tido ke nak minum susu ke mesti kena ada beebird. kebetulan raina memang tidak di ajar tidur dalam buaian. jadi paling senang mahu tidurkan raina adalah dengan mendendangkan music dari beebird ini sambil memeluk beebird. selalunya automatik raina akan tidur. normally begitulah keadaannya.

oklah aku tak mahu membebel di sini tanpa hala tuju. nanti aku cerita lagi pasal beebird raina nie yeah :)

20 comments:

  1. alololo....raina ada beebird. ada lagu2 pula ye. bestnyeee...~

    khalish pula ada mr.dino, mr.tortoise ngan mr.froggy. :)

    ReplyDelete
  2. haaa raina kena ngorat ya mase nie hehe ;)

    ReplyDelete
  3. intan : byknya friend khalish :)

    asna : hehehe ngorat dgn beebird :D

    ReplyDelete
  4. nanti nina pon nak carik beebird tok baby nina jugak lah...

    ReplyDelete
  5. nina : hehehe cari2 jgn tak cari. hehehe :)

    ReplyDelete
  6. julia : hello ah lem n ah fan friend rissa :)

    ReplyDelete
  7. Beebird raina..cute..aunt ain nk pnjm blh.hehe

    ReplyDelete
  8. ain : pinjam? kena tnya raina. hehehe

    ReplyDelete
  9. ish kejap jerr raina dh besar..senang nyer raina nak tido..xpyh naik buai..senang lar nurul nk berjalan xpyh angkut buaian yg memenuh kn bonet kereta..

    cute jer beebird raina ok larr nk bwk kemana saja..klau danish ngan bantal busyuk nyer nsb baik gak danish xkisah klau alin bsh sarung bantal busyuk nyerr..

    ReplyDelete
  10. raina..ummi ngah nk pjm beebird leh x????

    ReplyDelete
  11. ala cutenya..nk pinjam blh..;)

    ReplyDelete
  12. ala cute nya..raina ada toys ye..amni lom ada.x tau nk beli ape kat dia

    perasan gak gmbr dlm blog ni smua cantik .suka nengok

    ReplyDelete
  13. angah : ko kan selalu teman raina mai dgn beebird dia


    maria : hehehe kena tnya raina :)

    ReplyDelete
  14. shima : belikan amni toy yg amni suka. thanks shima.

    ReplyDelete
  15. emill pun dulu ada mr.alex, a lion toy!!

    ReplyDelete
  16. ::unty nasya nak beeebird tu gak..lallala::

    ReplyDelete
  17. lip : hehehe sama


    nasya : hehehe kena tnya raina untie nasya

    ReplyDelete
  18. Cutenye bebebird Raina...sape bg nama tu?

    Rania pn ada giraffe...dia pnggil BABY! hehe...

    ReplyDelete
  19. jue : ummie ngah dia yg bg nama beebird tu :)

    ReplyDelete