Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, May 14, 2010

Pengantin basi

Disebabkan aku banyak mendapat email dan sms, so akan aku usaha tunaikan entri yang aku janjikan semasa aku pregnant dulu. mak ai punya pemalas diri aku nie kan? umur raina dah hampir 6 bulan baru aku serius cari bahan-bahan yang dijanjikan.

ok thanks kepada yang ingatkan aku tentang ini. sekarang aku tengah cuba cari mood untuk menulis tentang ini. tunggu ye. in progress :D

pengantin basi

14 comments:

  1. hehe..xpe2, dimaafkan demi raina tomei...gewam2...

    ReplyDelete
  2. nads : dah aktif balik ye berblogging? :)

    ReplyDelete
  3. hihi. byk sgt benda lain nak dibuat. so tak smpt nak post entry pasal wedding sendrik. kami memahami..:)
    meh pinjam pipi raina sekilo, nak buat bantal! :P

    ReplyDelete
  4. misha : hahaha yeah byk mahu buat terutamanya ber twitter

    ReplyDelete
  5. chantek nyer pic nurul kawen...
    kaler cekelat....

    (^^,)

    ReplyDelete
  6. letal byk lagi gambar nurul..nk tgk lagi..

    ReplyDelete
  7. asiah : tu katil dik bukan pelamin :)



    lip : insyaAllah kalu nurul rajin ye


    hana : thanks :)

    ReplyDelete
  8. baek mama raina. sy tunggu.

    wahh suspen je babe.

    ReplyDelete
  9. nak tunggu jugak lah entri tu. hehe. :D

    ReplyDelete
  10. linda : alamak segannya daku nak wat cite ttg kawin ni


    afeeqa : hahaha nak tggu gak? silakan :)

    cik gobu : hihihi setianya :)

    ReplyDelete