Belanja Raina Raifa ais krim

Tuesday, May 25, 2010

Kalaulah aku seperti Kimora

mata engkau tetap cantik w/pun sedikit sepet :)

aku suka gila dengan perempuan nie. aku suka dengan life dia yang kaya-raya bersama anak-anak yang bijak dan comel. aku rasa life dia dah cukup perfect. bukan hanya sebab dia kaya tapi dia juga bijak. lihat sajalah bagaimana dia manage busines dia. bagaimana dia urus staff-staff dia. w/pun dia nampak sedikit garang seperti mahu terkeluar biji mata bila marahkan staff-staffnya tetapi aku tahu hati dia ada terselit sedikit perasaan bertimbang rasa. engkau tetap perempuan kimora punyai naluri keibuan yang lembut itu.

pada aku, dia taklah secantik tyra banks pun. tapi aku suka tgk dia senyum. w/pun mata dia sedikit sepet tapi bila dia senyum boleh buat orang cair okeh. dia tidaklah kurus mana. lagi-lagi semenjak dia melahirkan kenzo. aku tengok dia sudah sedikit berisi. tapi dia pandai gayakan pelbagai baju untuk memperlihatkan diri dia tetap superb. ko memang superb pun kimora. kalau aku kimora, mungkin badan aku gemuk mana pun tetap nampak cantik sebab semestinya aku akan sembunyikan bentuk badan aku di sebalik baju yang cantik-cantik bukan? aku berangan.

berambut pendek pun engkau tetap nampak superb

hot mama

kalau aku seperti kimora lee simmons pasti aku tak payahlah bersusah payah bangun seawal pagi kerana dek risaukan punch card kerja aku merah okeh. aku boleh belikan raina katil design seperti istana macam aoki lee dan ming lee dapat tuh kan? aku akan gajikan orang untuk designkan baju-baju raina. berangan lagi. cukup-cukuplah tu nurul berangan. hakikatnya engkau ialah nurul aini jamian bukan kimora lee simmons.

ok realitinya aku tetap nurul bukan kimora.
ok stop berangan.
mari siapkan kerja yang melambak nie.


sekian

25 comments:

  1. hihi..nurul..kita leh berangan je kan

    ReplyDelete
  2. ::haish nurul..kalau lah nasya mcm nasya aziz..hahha..kita boleh..yeay..tetiba::

    ReplyDelete
  3. shima : berangan saja la kita ni kan

    nasya : eh eh nak jadi mcm nasya azizi ye

    ReplyDelete
  4. sampai kat tempat dia lahir ada hari untuk dia.

    ReplyDelete
  5. ni mmg btol2 berangan ni mama raina. heheh..sha plak suke berangan jadik the kardashians. tanak kalah tuhhh..hahaha.. :P

    ReplyDelete
  6. jakunnye fasya..mmg xkenal ini owg..dush~

    ReplyDelete
  7. adda suke kimora w'pun life dia bz tp dia on time pam susu utk baby kenzo... ;-)

    ReplyDelete
  8. maria suka kimora sbb die tau apa yg die nak dlm hidup die..ape yg die nak die pasti nk dpt gak..tu bagus..:D

    p/s:maria berangan jugak..best kan wak..kalaula sy jadi kimora..

    ReplyDelete
  9. hid : tu la mmg superb betul minah ni


    sha : the kardashians pun nurul suka gak sbb fifat dia yg tak mahu kalah tu sebijik mcm nurul gak sbb tak suka nak mengaku kalah :D


    cik fasya : ohh fasya tak kenal ke?


    adda : betul tu. itu pun wat nurul kagum sbb dia bf baby w/pun bz mcm mana sekali pun kan. superb gila minah ni

    ReplyDelete
  10. pernah tgk rancangan dia kat 8tv
    fuh! dia memang chantek
    kadang2 garang....

    hehehhehe

    ReplyDelete
  11. maria : aah betul tu kimora perangai dia kalu dia nak kan sesuatu mesti dia nak gak kan

    ReplyDelete
  12. kite pon suke follow citer Kimora Life In The Fab Lane tuhh kat channel E!...kite tak kaya, dpt tgk hidup org kaya pon jadik laaa... :P

    ReplyDelete
  13. huhuhu...
    kalau la kan..
    angan-angan supaya berusaha lebih :)

    ReplyDelete
  14. yanie : minah nie cantik w/pun mata sepet

    sharena : tu la dpt tgk life dia kat tv pun jadilah


    kid : berangan2 saja tp elok utk kita lbh berusaha utk berjaya kan

    ReplyDelete
  15. julia : me too. she so superb woman

    ReplyDelete
  16. gosh!!! i love her too! and i love her lifestyle.. sgt kewl..... hikhik....

    ReplyDelete
  17. yes..i pun sukey gilos kt dia gak...hehhe...bagusnya dpt idup cam dia kan..?hehe..tp tetap bersyukur gak ngan kehidupan ai sekarang

    ReplyDelete
  18. sy pn suka kimora ni..sgt gorjes w/pn badan xseslim dulu..

    ReplyDelete
  19. fiza : lifestyle dia mmg superb kan


    mummyar : tu la lifesyle dia superb tp kita tetap bersyukur dgn lifesytle kita skrg ni kan. asalkan sempurna dan sederhana


    zielalala : tu la tak slim dulu tp tetap meletup u :)

    ReplyDelete
  20. dia ada campuran Jepun kan....

    kalau tak silap la...

    ReplyDelete
  21. best kan jadi dia ni..kaya raya. nk ape sume depan mata..haiisshhh geram

    ReplyDelete
  22. yanie : rasanya la kot yanie


    angah : tu la best kalu kaya mcm dia

    ReplyDelete
  23. xper nurul..angan2 leh buat kite jd lebih baik kan..?

    ReplyDelete
  24. alynnz : betul tu angan2 untuk jd lbh terbaik :)

    ReplyDelete