Belanja Raina Raifa ais krim

Tuesday, June 29, 2010

Budak baru belajar

Aku malas nak menulis panjang-panjang sekarang nie. maklumlah semangat piala dunia sedang melanda jiwa dan diri aku sekarang nie. mari senyum lebar sebab Belanda dan Argentina berjaya ke peringkat seterusnya. dan sila gelak kuat-kuat kepada pasukan England sebab sudah dimalukan oleh Jerman. haha. ok ok stop topik tentang piala dunia nie.

aku mahu cerita tentang adik bongsu aku - Bani Jamian (tiada link yang hendak aku beri sebab blog dia tidak aktif. dia hanya aktif di facebook saja). dia dah lama suruh aku letak gambar-gambar hasil kerja dia dalam blog aku. katanya mahu orang komen hasil kerja dia. so kepada kamu semua yang rajin komen silalah sudi-sudi untuk komen hasil kerja adik bongsu kesayangan aku ini.

dia budak baru belajar.masih belajar di UITM melaka. dan sangatlah suka segala-galanya yang berkaitan dengan art terutamanya dunia photography ini. maybe kakak-kakak dia ini yang mempengaruhi dia sebab otak kakak-kakak dia juga banyak dipengaruhi oleh art. haha. mari komen hasil kerja adik aku ini secara jujur dan ikhlas

Gambar 1

Gambar 2


Gambar 3

Gambar 4


Gambar 5


Gambar 6

27 comments:

  1. emm..x pandai nk rate gambar. tp semuanya nampak menarik. ade nilai seni lahh...keep it up! ;p

    ReplyDelete
  2. sherena : hehe tima kasi awak :)

    asna : eh asna lari topik nie. hehe. apa2 pun akak sokong belanda dan argentina

    ReplyDelete
  3. nurul, nak komen tapi tak pandai sangat.. tapi lighting dia cantik.. :) gambar profile nurul pun adik nurul snap ye?

    jom join tie rack scarf giveaway kat blog ajjah ya nurul..

    ReplyDelete
  4. ajjah : thanks ajjah. mostly gmbr2 nurul ke gmbr baby raina adik nurul yg snap.


    ohh ada giveway ye. nanti ada masa free nurul jenguk ye

    ReplyDelete
  5. paling suka gambar 5...mood model and pict editing(colour)nampak kena dan mantopss.... cayalah.:P

    ReplyDelete
  6. yaya : model tu pun budak muda lg so ok la kot dgn gaya tu kan? hehe. thanks yaya :)

    ReplyDelete
  7. cantik jek... tak mcm budak baru belajar jek.. dh mcm pro !
    clap! clap!

    ReplyDelete
  8. cantik..nnt leh srh pak usu raina amik gamba aqil ngorat raina yek..:)

    p/s:akibat demam bola ni nurul husband maria bukak tv konon nak tgk bola yg kul 230 pagi tu..tp last2 tv yg tgk dia..ish2..

    ReplyDelete
  9. shinnaz : thanks awak ye sudi komen blog nurul nie


    fiza : ye ke fiza? thanks ye. kalu adik nurul baca nie kembang hidung dia. haha


    maria : hehe bisa diatur utk mengambil gmbr itu. hehe. tu la kdg2 tv yg tgk kita bkn kita tgk tv. kasi sentiasa basuh muka tu supaya tidak terlelap di dpn tv semasa tgk bola nie. hehe

    ReplyDelete
  10. aiseh..
    kid tak berapa nak art..
    cuma harap si bani tu akan sentiasa positif dengan komen orang lain..
    biarpun perit tapi itu semua untuk memperhebatkan lagi bani..
    kan nurul kan :)

    ReplyDelete
  11. mys : thanks mys.


    kid : tu la kena tahan telinga la kan kid org komen mcm mana sekali pun

    ReplyDelete
  12. chantek!

    pic last yang mcm bnw tue sy suka:)

    ReplyDelete
  13. adik nurul tu lelaki eh..cun gambar nya

    ReplyDelete
  14. gambar no3 & no5 tu seksi la.hehehe.ada bakat terpendem adik kamu ni.hehe

    ReplyDelete
  15. nice sangat shot dia...xreti nak describe as photograper...tp, dari pandangan mata biasa nad nih...mmg nice sangat tuk budak baru belajar cam adk nurul...hope dia berjaya one day nanti;)

    ReplyDelete
  16. sangat cantekkk!untuk saya yang tak tahu apa2 berkaitan photography ni lah. huhuhuhu

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. ween : thanks ween :)


    fathi : adik nurul berminat dan masih peringkat belajar lg

    lip : thanks lip :)


    nads : nurul hrp pun adik nurul berjaya dlm bidang yg diceburi. thanks nads


    drama mama : thanks sudi jenguk blog nurul dan thanks juga atas komen kamu itu :)

    ReplyDelete