Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, June 9, 2010

Jumaat lepas


My sibling and baby raina :)

Bermula minggu-minggu yang lepas aku lebih banyak menulis tentang cerita-cerita yang agak tidak berat untuk di baca. memang aku bercadang begitu. salah-satu sebabnya mood menulis aku makin down. banyak berfikir dari mahu menaip di sini. InsyaAllah aku akan terus menulis sebab banyak cerita dan pendapat aku mahu berkongsi bersama kamu semua.

ok ini cerita biasa-biasa saja
tentang jumaat lepas

plan menggelitis bak kata adik aku. tak pastilah korang faham ke tak maksud menggelitis ini. ibu aku cakap bahasa orang banting. eh eh banting terletak dalam area selangor so orang sekitarnya mesti faham bukan?

nanti ada mood lebih aku buat entri tentang ini. thanks kak KC sebab sudi shoot gambar kami :). sebenarnya aku nak buat entri lain tapi idea tak datang-datang. idea tolong datang. kawan aku dah bising sebab tertunggu-tunggu penulisan tentang dia. sabar ye puan wawa.

29 comments:

  1. intan : thanks intan. nurul pun suka :)

    ReplyDelete
  2. kite paham 'menggeletis'..perkataan jawa kot ek? heheh

    ReplyDelete
  3. shrena : menggelitis bukan bahasa jawa awak. kita pun tak tahu ckp jawa. tu bhsa melayu jugak

    ReplyDelete
  4. menggelitis tu ala2 menggediks yg sopan x???? hihihihi

    ReplyDelete
  5. adda : lbh kurang mcm tu la adda maksudnya :)

    ReplyDelete
  6. adda : lbh kurang mcm tu la adda maksudnya :)

    ReplyDelete
  7. Alynn fhm apa itu menggelitis..nurul g photoshoot ngan raina ker..? cepat lar wat n3..nk tgk pic tuu sure raina comel..

    ReplyDelete
  8. alynnz : aah saja2 je alynnz suka2

    ReplyDelete
  9. si raina la yg paling syok dok atas tangan empuk tue :)

    ReplyDelete
  10. julia : tu la pasal duduk bwh dia nangis duduk atas kerusi tu dia suka pulak

    ReplyDelete
  11. hehhe...dh lama x dengar perkatan meggeletis nih....hihi

    ReplyDelete
  12. mummyar : nurul selalu guna perkataan ni

    ReplyDelete
  13. wah nnt tempek gamba2 lagi yk..meletup..:D

    ReplyDelete
  14. maria : InsyaAllah. nak tgk byk di fb je maria

    ReplyDelete
  15. amboi..
    puan besar duk atas kusi tu yer..
    :p

    ReplyDelete
  16. nano : tu la na. hihi. pdhal duduk pun tak kukuh lagi

    ReplyDelete
  17. cheerful pic!!nice ar nurul..

    ReplyDelete
  18. nanti kak nurul taruk la pic raina bnyk2..suke tgk dia..=)

    ReplyDelete
  19. lip : thanks :)


    fasya : insyaAllah bergantung pd mood ye :)


    hana : thanks awak :)

    ReplyDelete
  20. nurul mys suka sgt tgk pic nie so nice& pretty

    ReplyDelete
  21. janji nurul menulis..
    eh janji jugak nurul bubuh gambar si raina sepsi tu..
    ngader..
    geram tengok dengan tutu.. :P

    ReplyDelete
  22. kid : InsyaAllah kid ye. tp kalu nak tgk gmbr nurul prefer ke fb sbb blog nurul jrg letak gmbr byk2 takut org kata publish anak. takut sgt ada org buat tanggapan begitu :)

    ReplyDelete
  23. selamat hari lahir abg COMEL (panggilan kak nurul)..! =)

    ReplyDelete
  24. bestnya bergambar adik beradik =)

    ReplyDelete