Belanja Raina Raifa ais krim

Tuesday, June 8, 2010

Penulisan biasa untuk suami

Hi Saiful,

hari nie genap umur awak 30 tahun kan? kejap jer kan? saya kenal awak masa umur awak 22 tahun. masa awak berambut panjang lagi. tiba-tiba saya jadi rindu dengan rambut panjang itu. tengok hari ini sekejap saja masa berlalu. tup-tup umur awak sudah menginjak 30 tahun. awak dah tua. lagi tua dari saya. hehehe :)

maafkan nurul sebab malam tadi leka depan mac sampai lupa nak wish besday awak. saya tengok awak dah tidur sebelah raina. maaf juga sebab semalam saya membebel teruk dengan awak. tapi awak diam jer bila saya membebel. saya tahu dalam hati awak mesti cakap "kenapa bini aku nie kuat membebel sekarang?" saya tak tahu kenapa saya kuat membebel sekarang.

terima kasih sebab hari-hari masakkan untuk saya. hari-hari masakkan bubur raina. awak sendiri yang nak buat bukan? saya tak paksa pun. terima kasih ye. saya sangat menghargainya. malam nie tak payah masak. makan luar saja okeh. atau awak nak makan ketam macam besday saya tu? tapi saya tak reti masak ketam. so jawapannya kita makan saja di luar. boleh?

maaf nurul tak bahasakan diri awak comel dalam penulisan nie. takut orang salah anggap. di rumah saja nurul panggil awak dengan panggilan itu okeh.

anyway saya nak wish kat awak,
Selamat hari lahir comel :)

24 comments:

  1. wah...penulisan romantik utk suami...best2, semoga panjang umur dan murah rezeki en.saiful sekeluarga..;)

    ReplyDelete
  2. nads : mudah2han nads. thanks ye :)

    ReplyDelete
  3. wah.. papa raina dah 30 taun..
    happy birthday yeee..
    hii kena makan besar malam nie..

    ReplyDelete
  4. wahhh....hehe....comelnya panggil comel..;)

    p/s: kite kuat bebel sebab kite perempuan ke atau kite dah jadik mummy ek? hahaha....

    ReplyDelete
  5. atiqah : tu la saiful dh tua la qah


    yaya : maybe sebab kita ppuan tu kuat membebel

    ReplyDelete
  6. Happy besday utk en. suami nurul..moga panjang umur

    ReplyDelete
  7. wah! adakah nurul akan masak pada hari istimewa ni?

    jeng jeng jeng!

    masak ketam please!
    ngehngehngeh~

    ReplyDelete
  8. intan ; masalahnya nurul tak reti masak ketam. mkn luar jer kot. nmpk sgt nurul malas kan

    ReplyDelete
  9. besday saiful ye?
    so...hepi besday to u!
    kena request nurul wat something special lah kan...
    hehee...

    ReplyDelete
  10. fareast : hihi :)

    zuris : tu la tp bab masak rasanya nurul feel kalu suruh mkn luar ok

    ReplyDelete
  11. wahwah....hepi birthday to ur hubby nurul... makan besar mlm ni ye...? :)

    ReplyDelete
  12. hepi birthday to ur hubbby k..
    kiut nyer panggilan manja hubby..

    ReplyDelete
  13. sooo suwit =) hepi bday to suami kamu ya nurul.

    ReplyDelete
  14. lip : aah mkn besar. syukur alhamdulilah


    alynnz : thanks alynnz :)


    fathi : hihihi thanks awak

    ReplyDelete
  15. so sweet :)
    slamat hari lahir :)

    ReplyDelete
  16. selamata hari lahir saiful..eh terlambat sudah..rajin ye saiful masak..sy mmg kuat bebel..kalau aqul ckp byk nnt husband sy akan ckp kuat bebel mcm sy..huhu..

    ReplyDelete
  17. maria : kan? ppuan mmg kuat bebel kot :)

    ReplyDelete