Belanja Raina Raifa ais krim

Thursday, November 11, 2010

Entri pendek (1) : sms

Semalam saiful sms aku bertanyakan sesuatu.

saiful : "sayang dah sampai ke?" (maksud sms saiful nie bertanyakan samada aku dah sampai office atau belum).

dalam hati aku berkata 'laki aku nie bodek ke?' sebab malam sebelum tu aku merajuk tak mahu bercakap dengan saiful. dia masakkan mee tapi aku tak mahu makan malam tu. alasan aku adalah diet. padahal perut aku dah berbunyi. segala macam bunyi ada.

aku : "amboi" (aku tertekan button hp aku tulis perkataan AMBOI bukan perkataan BODEK)

itulah dalam hati nak tulis lain tapi tangan laju jer tekan tulis lain. entri ini tiada apa-apa motif sebenarnya. cuma kesimpulannya jika mahu menulis otak, hati dan anggota badan kena sama berhubung supaya hasil yang dikeluarkan sama dengan apa yang berada di dalam otak pemikiran kita.

ok itu saja.
selamat petang :)

15 comments:

  1. laki mmg mcm tu kan? hahahah. kita tunggu balik nanti..;)

    ReplyDelete
  2. so sweet kak long merajuk.. dpt di pujuk dgn mee pulak tu.. hik hik

    ReplyDelete
  3. sbnrnye suke sbb saiful sms. tp tanak ngaku kann..heehe..:P

    ReplyDelete
  4. shinnaz : haha. agaknyer la h laki mcm tu :)

    atiqah : haha itu kalau abg saiful rajin masak :)


    sha : mcm tahu2 je sha ni. kuang3x. hehe :D

    ReplyDelete
  5. nurul! cane u boleh tahan! i merajuk cane pun tak leh tak makan. hahahhaahha! dasar kuat makan.

    ReplyDelete
  6. ederq : hehe nurul hati keras kot. ala2 degil gitu. hehe :) sanggup tak mkn tu :)

    ReplyDelete
  7. kene baca ulang kali baru paham...kekeke...

    ReplyDelete
  8. sherena : haha. kesimpulan entri ni nak tulis lain tp yg ditulisnya lain :)

    ReplyDelete
  9. hahaha..kid pun baru kawan dgn abah haqq.. :P

    ReplyDelete
  10. yanie : ni nak try wat entri ala2 cik yanie gebu. ok kan. konon2 manja2 lah gitu. wahhh :D


    kid : oh ye ke kid? hehe :)

    ReplyDelete
  11. ececececehh!! romntiknya kalau majuk2 nie...;D

    ReplyDelete
  12. azrin : sesekali merajuk. haha :)

    ReplyDelete
  13. hahaha..sama ngan hubby saya.klu mlm tuh sy merajuk ke hape, pepagi dh anta msg tanye dh bfast ker?sy jugak penah alami ape yg awak alami, dlm otak nk bt ayat lain, tp kt tgn type huruf len...hahahaha..:-))

    ReplyDelete