Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, November 12, 2010

Tentang gambar dan video





Selamat petang :)

berkaitan flyers di atas, ini adalah bisnes adik-adik aku sebenarnya. ayat macam ramai sangat adik aku kan? adik aku cuma dua orang je :). aku yang sulung. sebagai kakak yang sulung aku secara sukarela membuat entri nie. harap adik-adik aku hargai kakak diaorang nie okeh.

untuk photographer tu dikendalikan oleh adik bongsu aku. dia nie dulu lebih kurang anak murid aku dalam hal editing gambar. tapi sekarang nie dia dah melawan sifu nampak gayanya sejak sambung belajar nie :). Alhamdulilah berkat kesunggahan dia pergi outting dengan bro kukubesi dan seangkatan dengannya dalam bidang nie nampaknya makin membuahkan hasil. Alhamdulilah. masih tahap budak baru belajar. InsyaAllah aku sebagai kakak doakan yang baik-baik saja.

untuk videography, dikendalikan oleh adik prempuan aku bersama suaminya. rasanya tak perlu risau bab kualiti sebab adik ipar aku tu memang berpengalaman dalam bidang penyiaran dulu. aku pun dah tengok beberapa contoh video client mereka. memang superb dan sesuai dengan harganya.

kepada sesiapa yang mahukan gambar atau video pada harga berpatutan, bolehlah mencuba perkhidmatan adik-adik aku nie. InsyaAllah kami akan cuba berikan yang terbaik untuk anda :)

24 comments:

  1. kn bgos klo dekt ipoh.
    klo org ipoh, pakat ramai2 book, mesti bole tron ipon kn.?

    sekli book 10 org ..
    bru bebaloi turon ipoh
    tpi sape la yg ade kt cni.

    humm

    ReplyDelete
  2. nak begambar dgn anak buah ley kan bagi RM99 tu hahahahha
    whoisshhh!!!
    saya suka saya suka
    ni baru namanya Family Planning
    :D
    tahniah buat kamu adik-beradik
    xmoh gaduh2 tau
    :p

    ReplyDelete
  3. as : ohh as duduk ipoh ye? mai lah turun KL . hehe


    dewi : yeah dewi. harga promotion cuti sekolah :)

    ReplyDelete
  4. nurul!!
    nak!! nak!! nak respond kat FB tak bleh, sbb kena blocked
    nak..ni promo sampai bila?
    ingat nak amik time Cha dh bleh duduk. skrg ni tak kuat lg, jap2 je..pastu rebah

    ReplyDelete
  5. wahh tenkiu tenkiu beb..apreciate sgt2 buat entri promopromo ni..

    ReplyDelete
  6. angah : demi adik2 hehe :)


    dayu : boleh boleh nak ke?

    ReplyDelete
  7. nurul...

    kalau yanie nak wat pre wedding...
    bleh la intai2 kat adek2 nurul eh.....

    hehehehe

    ReplyDelete
  8. yanie : boleh yanie. ckp je nak bila . nanti bgtahu nurul ok :)

    ReplyDelete
  9. farhana : maternity pun boleh :)

    ReplyDelete
  10. nurul.. nak photoshoot outdoor promo tuh... tapi wat kat Ipoh leh tak? selain phone no, FB takde contact ke?

    ReplyDelete
  11. kita kalau ada rezeki kawin, mmg nak amik khidmat dhila kak long.. :-)

    ReplyDelete
  12. nurull..kan skg kan pesen laki bini ambil gamba mcm buat iklan/model majalah tu kan? ala..macam studio white and black tu..ada ke servis mcm tuh..ada ke? hehe..

    mcm lari dari topik kan? sori.sori. haha.

    congrats! Sayang kakak mcm ni..;)

    ReplyDelete
  13. puterihannan : kalau kat ipoh nak bila tu hannan? if ipoh transportation charges ada sikit sbb luar KL dan selangor :). FB ada. Add NURUL JAMIAN. nanti jumpa fb adik nurul :)

    atiqah : hah bagus2 amik kacang pixures ok :)


    shinnaz : nak amik gmbr studio ke?


    fasya : area dlm KL dan selangor :)

    ReplyDelete
  14. salam kenal nurul...

    alahai besnyer dapat begambo...
    cam minat jerk...promo sampey ble yerk nurul??

    ReplyDelete
  15. nURUL,
    tertarik dgn iklan atas sekali
    baby potrait Rm99 only??
    serius ker
    bape picture sume???

    ReplyDelete
  16. Nurul..nak!! nak!!
    booked untuk eisya
    bulan 12 eh..tarikh bila yg available
    ok,nanti tanya ekwan bila
    pastu nurul bgtau atrikh yg photog free ye

    ReplyDelete
  17. eh...mun nak jugak nurul.....camne nak booked???

    ReplyDelete
  18. bestnya..klula kl dekat dgn penang..;)

    ReplyDelete
  19. bestnyer kalo dapt ikut course tewww..

    ReplyDelete
  20. mar : salam kenal mar. promotion ni sampai cuti sekolah mar :)


    suzie : nie suzie yg last week shoot tu kan? sori nurul lmbt bls. nurul dah tgk gmbr2 awak suzie cantik2


    dayu : ok dayu. nurul dah setkan date yg dayu nak tu


    mun : kalau nak bgtahu nurul atau sms ke kol adik nurul mun. mun bgtahu je ok :)

    maria : mai lah KL ke selangor maria. mari :)


    en_me : tu la bestkan

    ReplyDelete
  21. funky : bermula dgn rm350 awak. yg promotion rm99 tu baru je abis

    ReplyDelete