Belanja Raina Raifa ais krim

Monday, December 27, 2010

Semalam yang hot



Alhamdulilah rezeki makin mencurah-curah lately. kebetulan musim cuti sekolah kot. Terima kasih Tuhan kerana memberi kami peluang menambah pengalaman dan sebagainya dalam bidang ini. syukur Alhamdulilah.

ini kisah semalam,

cuma dapat publish tiga keping gambar saja. aku betul-betul terlupa nak ambil hasil gambar semalam dalam laptop. semalam kami bekerja dalam keadaan panas terik bagi mendapatkan hasil yang lain sedikit dari client-client sebelum ini. kasihan dengan adik aku. tapi dalam masa yang sama aku bangga dengan adik aku sebab dia bekerja keras untuk mencari pengalaman.

terima kasih untuk mar satu family sebab sanggup dan bersetuju untuk pergi ke ceruk pantai ini. ditambah dengan cuaca yang agak hot. iye hot sampai anak dara aku mengamuk semalam. haha. harap mereka berpuas hati.

adik aku akan mula semester baru next week. tapi masih menerima job tetapi pada hari minggu saja. sesiapa yang berminat boleh hubungi aku. InsyaAllah kami akan cuba memberi yang terbaik.

P/s : minta maaf banyak-banyak pada client semalam tak dapat berborak panjang disebabkan anak dara aku raina takut dengan air dan akar-akar kayu yang nampak pelik itu.

23 comments:

  1. suker tgk pic2 nurul...
    penuh keceriaan...hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh bwk raina bley la tumpang skaki raina bergmbar yekk..
    hehe

    ReplyDelete
  3. yanie : kebanyakan hasil dr adik nurul yanie.

    ReplyDelete
  4. na : raina smlm takut la tgk akar2 kayu. tgk air pun siap nangis2

    ReplyDelete
  5. raina mengamok ke nurul? heheh...ke sana ke mari dia ikut nurul kan? nnti da besar jd rajin cam ibu dia jgk =)

    ReplyDelete
  6. sherena : aah mengamuk siap ckp "nanak la nanak la" hehe

    ReplyDelete
  7. wah bestnye..bilelah nak ader kesempatan nak pegi wat photoshoot nie....huhuhu

    ReplyDelete
  8. pantai kelanang, banting :D
    cantik tmpt tu.

    ReplyDelete
  9. mun : jom lah mun. kalu nak bgtahu je nurul


    ainiyah : yeah pantai kelanang :)

    ReplyDelete
  10. fikaryna : lupa nak amik gmbr dlm laptop adik pagi td. kalau tak boleh letak byk2 :)


    maya : biasa2 je tu. thanks maya :)

    ReplyDelete
  11. nurul cantek anti pic mai buat cam nie gak ek heheheh hari minggu je ek bani free ok heheh apa2 mai bg fon nurul ek hehhe

    ReplyDelete
  12. mai : boleh mai. nanti mai bagtahu je bila mai free ok :)

    ReplyDelete
  13. raina smakin cumel..munggil gitu!

    ReplyDelete
  14. wah...laju nurul update kan...mar baru nak update cite pasal semlm...heheh...semlm mmg panas...kite pon dah ase panas lagi lah si kecikkan...tapi mmg puas ati lah nurul....takpe pasni jika ade peluang kite jumpelagik tau...bes sgt2

    ReplyDelete
  15. nurul gi pantai manakah? seronoknya outdoor photoshoot.

    ReplyDelete
  16. pyngees : itu gmbr anak client nurul awak bukan gmbr raina. hehe :)


    mar : tu la panas terik tp puas hati kan? thanks mar guna service kami :). hrp lepas ni kita boleh berjumpa lagi dan berborak2 lagi ye :)

    ReplyDelete
  17. alahai kesian raina takut dengan akar ye..
    tahniah nurul..
    semoga akan terus berjaya ya..!!

    ReplyDelete
  18. cantek la nurul amek gambar..sukeee sgt tgk..:)
    p/s : cita2 i pun tingin nk jd cm nurul..fotographer yg mabelos! =D

    ReplyDelete
  19. murah rezeki nurul adik beradik
    moga terus maju
    menempa nama
    lepas ni tak dpt lah dah rege mcm skrg

    apa lagi
    cepat booked sblm bani hot di pasaran!!!

    ReplyDelete
  20. kid : thanks kid ye bg support kat nurul


    dakcik : ni semua hasil kerja dari adik nurul awak :)


    dayu : thanks dayu sbb promote kan :)

    ReplyDelete
  21. http://banijamianphotography.blogspot.com/
    blog walking

    ReplyDelete