Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, January 7, 2011

Entri pendek (4) : Raina Evaqairina yang dulu

Raina Evaqairina yang dulu. ketika nie umur Raina 6 bulan kot


Aku rasa dulu muka Raina lain dan sekarang muka Raina dah berubah sedikit. aku dapat rasakan perubahan pada muka Raina. bila balik kerja aku ambil Raina dari rumah babysitter aku mesti tenung puas-puas muka anak aku. dalam hati aku 'anak aku dah besar. lain dah rupanya. tapi dia tetap anak aku'

atau aku je yang berperasaan begitu?

P/s : tiba-tiba rindu Raina ketika baby :)

25 comments:

  1. hihi.
    mmg akan berubahkan.

    comel gmbr raina tu.
    :D

    ReplyDelete
  2. yanie : aah kan yanie muka mcm papa dia time ni


    as : tu lah mesti ada perubahan kan? muka raina skrg dah nmpk matang sikit. hehe

    ReplyDelete
  3. na pun kdang2 belek2 folder ms hero tu new born,
    pergh mmg jauh gler larinye..heheh

    ReplyDelete
  4. NA : KAN NA? KALAU RAINA NI DULU MUKA DIA MMG LAIN MASA BABY. TAK SEPIT TANG MATA DAH MAKIN BESAR MAKIN SEPET PULAK TANG MATA TU. HEHE

    ReplyDelete
  5. hihihi..memang macam tue kot nurul....muka raina skrg dah bnyk ikut husband nurul tau...

    ReplyDelete
  6. muka bdk2 mmg cepat berubah. sbb tu nak kene amek gambo byk2. takot miss moments yg xkan berulang kembali =)

    ReplyDelete
  7. mun : tu la tak mcm muka nurul pun kan mun. byk ikut muka saiful. mama dia kena terima hakikat. hehe

    ReplyDelete
  8. sherena : nurul tak byk amik gmbr raina. sesekali je amik. yg rajin amik pun pak usu dia je. ni kena amik gmbr byk2 ni pas ni. hehe

    ReplyDelete
  9. raina nampak berbeza seiring dgn pertumbuhan dia nurul. sama la ngan khalish.

    tapi kan. khalish lagi beza banyak. haha. budak tu kecik2 itam kudut botak je. skang dah lain. :)

    ReplyDelete
  10. raina sgt comel....dari dulu smpey skang...

    ReplyDelete
  11. intan : aah la intan baru nurul ingat khalish dulu lain sgt muka dia skrg putih melepak kan si khalish tu


    mar : Terima kasih mar :)

    ReplyDelete
  12. raina iras2 ayah dia kan? comel gile!!

    akak x sabar nak jumpe! nak peluk raina! heee

    ReplyDelete
  13. nurul mai rindu hayfa time baru lahir la hehehhe

    ReplyDelete
  14. mase kecik lagi chubby kot.... dan tetap comel smp sekarang.

    ReplyDelete
  15. reen : aah la reen tak rupa akak pun. sabau je lah. kena terima hakikat. yeahhh tak sabau nak jumpa payin jugak :)



    mai : tu la rindu anak masa kecik kan



    yaya : thanks yaya. Alhamdulilah dgn kurniaan Allah S.W.T. tp auf lagi la macam anak mat salleh

    ReplyDelete
  16. raina muka mcm papa dia..
    tp raina tetap comel..dgn rambut dia tuh..aih...~mata sepet..suka tgk...

    semoga raina membesar dgn sempurna..nti akak taruk la video raina..;)

    ReplyDelete
  17. alorrrr raina tetap baby. ataupun tambah lagik satu baby amacam kekeke ;p.

    ReplyDelete
  18. fasya : hehe tu lah raina mata sepet kan? padahal akak ni bukan mata sepet. papa dia pun tak sepet. ikut sapa tah. hehe


    kai : tggu raina besau dulu la kai baru menambah. hehe

    ReplyDelete
  19. aah kan ..muka budak kecik ni berubah2.. tapi raina byk ikut muka ayahnye:)

    ReplyDelete
  20. raina makin beso makin cantik. dan yg penting, moke copy-paste papa dia. )

    ReplyDelete
  21. maya ; aah raina byk ikut muka saiful maya


    lady : thanks :)

    ReplyDelete
  22. aan ; terharunya. thanks aan. tu la muka nurul tak ada ke kan dlm muka raina. dr kecik muka dia ikut saiful


    maria : thanks maria :)

    ReplyDelete