Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, January 14, 2011

Maklumat lanjut : gathering para blogger

Poster ini hasil dari Yaya

Tempat : Level 3, Mega Kidz Mid Valley
Tarikh : 16 Januari 2011
Hari : Ahad
Waktu : 10 pagi

Untuk maklumat lanjut, perjumpaan para blogger di tukar dari Cosmic Bowl ke Mega Kidz memandangkan tempat ini bersesuaian untuk si kecil dan juga ibu bapa. sebenarnya kita lebih mengambil kira kesesuaian tempat untuk si kecil memandangkan kebanyakan para blogger sudah mempunyai anak kecil.

Terima kasih kepada Xeea kerana telah memberi idea untuk tempat yang menarik ini.

jadi aku berharap sudilah kiranya kamu semua join gathering ini bagi memeriahkan suasana. dan aku berharap kita dapat kenal lebih rapat lagi antara satu sama lain nanti.

maklumat tambahan
: dan sila bawa duit lebih untuk masuk ke Mega Kidz ini. tak silap aku RM14 untuk si kecil yang berumur bawah 2 tahun. untuk mak bapak free saja. dan si kecil perlu di pakai kan socks yeah.

P/s : jadi jumpa di Mega Kidz nanti ye. jika nak jumpa aku dan Raina Evaqairina, sila datang awal ye. sebab dalam pukul 12 tengahari tu aku dah kena gerak ke Bangi sebab ada client dah booking tarikh tersebut :).

24 comments:

  1. yaya : c u there yaya


    zuris : yaya yg rajin buat ni zuris :)

    ReplyDelete
  2. insyallah akan datang...

    tapi..hahaha..

    redah ajela..

    totally lost kat MV tu...

    ReplyDelete
  3. Saya akan datang awal sebab nak jumpa Raina! :D

    ReplyDelete
  4. ANA : KASI REDAH JE ANA HEHE :)

    HANNAH : YEAH KITA DTG AWAL YE HANNAH :)

    ReplyDelete
  5. as : meh lah turun KL AS. jom lah as

    ReplyDelete
  6. nurul mai akan cuba b/tandang ke sana ye tapi tak sure hehehhe nak sgt jumpa raina heheh

    ReplyDelete
  7. alaaa nurul mun tak dpt pegi la..sbb mun ader hal esok..huhuhh.sory yek kawan2..nanti kite jumpa yeeek

    ReplyDelete
  8. mai : harap mai join ye :)


    mun : ala mun tak boleh join ke? ingatkan mun join.


    rose : jom rose join :)

    ReplyDelete
  9. ade hal :( tp akan cuba jugak datang dengan anak2...can't wait!!

    ReplyDelete
  10. Nurul, best nya. If tak da pape fie join ok! Fie amek no Nurul ni ye.

    ReplyDelete
  11. wah..bestnyer, saya di kejauhan laa...

    ReplyDelete
  12. nk pegi la nurul....x sbr nk jumpe raina n miesya...hihihihi...tp ank sume org da berjalan..seronok nye.....

    ReplyDelete
  13. i kalau dtg pun kejap jugak, xleh lama-lama. hopefully dpt join you all. :)

    ReplyDelete
  14. jeilita : jom join :)


    fie : amik ye no nurul ni :) jom fie join :)


    nads : jom turun KL


    lylie : jom lylie join ye


    fad : asalkan fad join gath ni ok :)

    ReplyDelete
  15. rugi tak dpt join..huhu..KL..tunggu kami bulan 2..;)

    ReplyDelete
  16. maria : oh jadi ye turun KL raya cina nanti


    mai : ok mai :)

    ReplyDelete
  17. tetiba cik chem macam malu nak join..kehkehkeh!!

    harap dapat join bersama2!!!

    ReplyDelete
  18. insyaAllah sebolehnya nurul akan datang.. cant wait to meet all bloggers & kids..hehe..

    ReplyDelete
  19. alaaaaaaaaa..kalaulaa jb & kl tu dekat..huhu..*sigh*..nanti nurul amek gmbr byk2 k:)

    ReplyDelete