Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, January 5, 2011

Perjumpaan para blogger

siapa nak jumpa Raina Evaqairina? eh ada ke orang nak jumpa? :)


Tempat : Mid Valley Megamall
Tarikh : 16 Januari 2011
Hari : Ahad
Waktu : 10 am

Tiba-tiba aku ada mood nak menulis apabila membaca entri hannah. terima kasih hannah kerana kamu memberi aku semangat untuk menulis hari ini. jika tidak aku malas nak menulis. semalam tengah syok-syok ada idea nak menulis tapi aku terus save as draf je. haha.

pada peringkat awal perbincangan aku bercadang mahu berjumpa dayu atas alasan mahu bagi CD gambar. tup tup adik aku bani dah pos kat dayu. aku ni kan macam iyo iyo je kan? bincang punya bincang dengan dayu dari bulan lepas lagi. so aku terus tukar plan ini lebih kepada 'gathering'. bolehlah berjumpa dengan para blogger tak kiralah aku kenal ke tak kenal ke.

jadi kepada sesiapa yang sudi nak berjumpa aku, dayu, hannah dan beberapa lagi kenalan yang lain jomlah join gathering nie. janganlah malu-malu. aku kan ada. wahhh macam iyo iyo je aku nie kan? padahal aku belum cakap lagi plan ni kat saiful. harap saiful free dan tak kerja luar untuk tarikh tersebut. kalau saiful tak free pun tak pe aku boleh pergi dengan raina nanti. wahhh semangat nie.

tapi kang kalau dah jumpa aku janganlah malu-malu nak tegur aku ye. iyo lah aku nie kan gemuk. dalam proses nak kuruskan badan nie. siapalah aku kan? eh eh apa kena-mengena dengan kisah gemuk dengan ini gathering ye? haha.

so aku harap korang dapat join gathering nie ok. aku tak nak jadi macam last week. beriya-iya je aku dah pakai lawa-lawa, make up bagai nak pergi rumah aan sempena besday alia. sekali dah sampai putrajaya tak jumpa rumah. terkilan sungguh. time tu excited nak jumpa para blogger tapi dah tak jumpa rumah, kami anak-beranak membawa diri pergi mines. macam kelakar pun ada kan? haha.

mari join gathering nie :)

43 comments:

  1. Nurul,

    nampaknya takde rezeki lg jumpa raina. :(


    next time, maybe!

    ReplyDelete
  2. SUE : JOM JUMPA :)


    AAN : ALA NAPE AAN? JOM LAH

    ReplyDelete
  3. wah ader gath keee....???mcm nak join tp tuelah tkt last minute de papehal pulak...huhuuh...

    ReplyDelete
  4. saya mungkin free di hari kejadian
    hehehehe

    insyallah kalao ade kelapangan

    nnt pm kita no hp awak eh?

    ReplyDelete
  5. mun : jom la mun. bawa mirza.jom :)

    ween : nurul dah pm no hp nurul :) jom join

    ReplyDelete
  6. mun : jom la mun. bawa mirza.jom :)

    ween : nurul dah pm no hp nurul :) jom join

    ReplyDelete
  7. jgn la tak jadik kali ni
    mmg akan hampagas
    sama la nurul
    kita pun tak bgtau ekwan lagi
    plan syok sendiri

    jom!! meh wehh ramai2!!

    ReplyDelete
  8. wah siap ader gathering lagi..
    aktiviti gathering nanti nak wat ape yek??
    Haraz pemalu dgn Raina kot...

    ReplyDelete
  9. Insyallah. itu je blh ckp. takot jd mcm kes besday kaisya & yaya jugak. last minute cancel..huk huk

    ReplyDelete
  10. blh tnya tak...nape mid valley eyh?situ bukan sentiasa ramai org ke?saje nk tnya sbb sharil ckp situ ramai org.org tua tu tak brp suka nak g tempat2 ramai org tu.huhuu...

    ReplyDelete
  11. alaaa 16hb kenduri kawen my brother in law lah..eh apa kata korang lajak ke ampang lepas gath tu? kita berjumpa di kenduri kawen umh my MIL nak tak

    ReplyDelete
  12. dayu : hrp kali ni jadi. huhu. susah payah ni cuba jadikan ni. pd hal suami tak tahu lagi. hehe


    suzie : jom suzi join gathering ni. dekat je mid valley


    sherena : tu la hrp kali ni kita dpt jumpa. sherena nak no fon. huhu


    zuris : tak tahu nape mid valley. dayu ckp mid valley semua org setuju. nak pi klcc ke pavi pun ramai. hehe

    ReplyDelete
  13. insyaAllah....dah plan baekk punya. N naseb baik korang wat pepagi....kalau tghari sket , trs takde parking kt midv nnt.

    ReplyDelete
  14. ermmm nurul.. alaa..reen ada bagitau kat elly.. tapi mmg tak dapat nak join..hubby elly tak ada laaa.. huwaaaaaaaa jelesssnyee... nak drive sendiri n nak bawak Putry secara bersendirian?? ermmm mcm tak berani n belum pernah dibuat lagi..tak ape la..semoga bergumbira..hihi nnt wat la lagi eh nurul

    ReplyDelete
  15. ooo...ic.
    nanti nak kasi tau org tua tu.
    maklumlah..kami nie kan ipoh mali.
    nak tempuh jem kat kl tu mmg jenuh sket lah.
    sbb tu port2 slalu, sunway piramid, OU dan yg seangkatan dgnnye.
    nih nak kena usap2 perut dia lebih sket ajak pergi ;P

    ReplyDelete
  16. yaya ; yeah boleh jumpa auf kan. join ye yaya :)


    yun : ala yun pi gath ni dulu baru pi kenduri la yun. hehe

    ReplyDelete
  17. alaaa kenapa 16th. 15th baru kite kat MV nak pegi baby fair. hihihihi. tak dapat nak gigit raina!

    ReplyDelete
  18. adoii nurul... g putrajaya tak cakap..huhu.. nanti calling2 la.. kita gathering kat alamanda nun..tak pun kat Mines..:)

    huhu.. kat Mid tu..nak jugak jumpa Raina...tapi alahai...tak pas lagi jalan nak g sana... parking pun kang terkontang kanting..hehe.. insyallah kalau free, cuba jugakla g sana guna GPS..hehe..

    ReplyDelete
  19. elly : apa kata bawa sorang dua kawan yg boleh babysit putry. jom la elly.


    zuris : hrp sgt zuris dpt join gath ni. pujuk shahril ok lbh2 sikit hehe


    ederq : ala jom la ederq join jom


    ana : hp nurul cap ayam je ana. huhu. jom join gath ni. nak no fon :)

    ReplyDelete
  20. nurul nak pergi!!!
    tapi plzzzzz buat hari sabtuu plzzz dear.. ahad rafiqy kena kemas kantinn..

    ReplyDelete
  21. nurul insyallah kalau x ada hal arah tuju kami tunjuk muka ek hahahha ... malu plak nak tunjuk muka hahah ..

    ReplyDelete
  22. wah, bestnya jumpa kawan2 baru..tp sayang hana ada hal kena balik tnjung malim plak hari tu..huhu

    ReplyDelete
  23. jeles..nak join gak..nnt sy turun kl kita jumpa k..nak jumpa raina..

    ReplyDelete
  24. atiqah : sabtu ni nurul ada client. asna cute nak shoot dgn kawan2 dia qah. ahad la qah. qah ajak kwn2 lain. jom



    yanie : ala yanie mid valley la yanie. jom


    mai : join ye mai. nak sgt jumpa hayfa



    hana ; la ye ke hana. lain kali boleh la kita ketemu. InsyaAllah


    maria : jom turun KL leh jumpa

    ReplyDelete
  25. alo beshnyer...ari tu jumpe raina sekalijerk...nak jugak..nak nak...

    ReplyDelete
  26. yeah..seronok nye...kalau tiada aral..lylie akn smpi bersama2 yaya...hihihi

    ReplyDelete
  27. nak join. tp maybe fad kejap je kot. birthday hubby kang dia majuk plak fad lebih2 syok sendiri jumpe kwn2.

    ReplyDelete
  28. selamat bergumbira..!! :)
    *sambil buat muka cemburu

    ReplyDelete
  29. alaahhh..jauh..kite kat jb..sob sob..

    ReplyDelete
  30. uwaaa...xleh attend..kalo dk dekat2,bole daa jmp raina...

    ReplyDelete
  31. Wahhh....td komen kat blog hannah.. seronokknyaaaa dpt jumpa mummy2 hot nih!! hahaha.... rasa nak joinlah!

    ReplyDelete
  32. marilah kite berjumpa :p

    aahkan.
    apsal mid eh. ramai org kan sane.
    hubby neh jenis xsuke sgt g mid tu.
    alahai.

    ReplyDelete
  33. mar : jom mar. leh jumpa qaseh )


    lylie : ok jom lylie leh jumpa ye. join ye :)


    xeea : marilah xeea. jgn segan lah. nurul yg patut segan dgn xeea kot. hehe


    fad : nurul pun join sekejap je sbb petang tu ada client


    atiqah : huhu qah hrp sgt dpt join. ajak asna sekali


    kid : meh la turun KL. huhu



    maya ; ala maya meh la turun KL


    fasya : tu la kalu join leh jumpa raina. hehe. jom la fasya



    chem : hrp chem join ok leh tgk perut chem yg comel tu. bestnya kan
    dpt jumpa kwn2


    miera : tu la dayu yg suggestkan kat mid valley so kami dah decide kat situ. jom miera :)

    ReplyDelete
  34. ala kite bukan blogger pun, boleh join ker? ehehehe. tapi tentu seronok kan bila gathering macam nih, dengan para ibu² termasuklah para bapa² ehehehe.

    ReplyDelete
  35. rahiza : boleh la iza. meh lah join. jom la jgn segan2 tau

    ReplyDelete
  36. huwaa,tkder rezki la jumpa tym ni sbb ada occasion lain @ da same day,rasa cam serunut kalo join ni..i loikee...ingat laie #tenet dulu(irc)wat gathering dulu,best giler..hopefully by nx tym seri lh join.

    ReplyDelete
  37. hi nurull..nurul disini juga..hehe..
    nape tak singgah umah nurul terus hari tu pi besday party yaya.. mines dah dekat dah tu ngan umah nurul.. hehe..

    btw insyaAllah takde aral nurul gi k MV.. tapi kalau hari sabtu lagi beshh.. sbb nurul cuti.. keke.. hari ahad kerja.. tapi masuk kul 2.. so kalau ade org nak hantar insyaAllah sampai.. hehe..

    ReplyDelete
  38. nurul : wow ahad keja ke? mcm mana tu? tp hrp join lah ye nurul leh jumpa :) ala masa tu tak kenal lagi mcm mana nak pi party yaya. hehe :)

    ReplyDelete
  39. nurul ni no phone ana ..

    013-3396435

    ReplyDelete