Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, March 16, 2011

Wordless Wednesday (1) : Zaman Kurus dan Zaman bercinta


P/s : Hello wednesday :)

26 comments:

  1. erk, rindu zaman kurus² ni kan. nak kembali ke size tu cam lambat je progress. sedih~

    ReplyDelete
  2. fie : nurul rasa fie kurus. nurul ni mmg dah gemuk fie. nak diet tapi makan je . alahai

    ReplyDelete
  3. maria : si jerangkung yg nmpk tulang

    ReplyDelete
  4. xsuke nmpak tulang,
    suke yg skrg!!hehe

    ReplyDelete
  5. nampak tulang.
    mcm skrg ah chun. mantoppp

    ReplyDelete
  6. gamba time dating dah masuk list ww akan datang. hehe.

    ReplyDelete
  7. xmo..xmo kurus..
    melayang-layang dah.heee :P

    mood : tertekan berat badan turun..
    hehehe :)

    ReplyDelete
  8. nurus over kurus time nie..heheh =p

    ReplyDelete
  9. aku aku pun rindu waktu kurus pakai jeans saiz 25.

    ReplyDelete
  10. na : nurul suka yg dulu wahhh gitu


    xeea : a'ah ye lah tu xeea. dulu lah mantap. hehe


    fad : kasi letak gambar yg sepsi tu fad. suka tgk fad dulu kecik molek dan cantik tau


    ayuraza : alahai ayu dah kurus nurul ni dah naik sgt badan ni kena kuruskan sikit


    ena : tu la kurus sgt time ni sampai di panggil jerangkung dulu2

    ReplyDelete
  11. rasenya nurul nmpak lagik ok skang..xdel a gemok sangat. sangat suker pic ini..korang laki bini memang pandai pose..beshbesh!!

    ReplyDelete
  12. as : giler kurus ko dulu as. aku dulu saiz seluar paling kecik pun rasanya 28 kot lupa dah



    jeilita : tak pandai sgt main tibai je bergambar tu jeilita. tapi nurul nak kurus mcm gambar ni. hehe

    ReplyDelete
  13. bila tringat zaman kurus kala bercinta, bole rasa macam time tu kita lah paling hot..haha..tapi skarang??olololol T__T

    ReplyDelete
  14. sya : haha auwww jugak lah


    pja : a'ah zaman sebelum kawin dulu2


    afni : kan? rasa sgt hot :)rindu lah zaman dulu2

    ReplyDelete
  15. kurus betul eik nurul dulu..tp kan nurul mun rasa sekarang nurul nampk lagi howttt tau...hahaha

    ReplyDelete
  16. eh xaci..ader caption..hahahha
    tempek jer pic ni kt dinding bilik buat penguat semangat :)

    ReplyDelete
  17. mun : iye ke mun? nurul lebih suka yg dulu mun

    aziyana: tu lah tangan gatal nak tulis gak. haha

    ReplyDelete
  18. tue la rindu zaman kurus & zaman bercinta..=)

    ReplyDelete
  19. suka badan lepas beranak...ade isi..tapi nak berat badan sebelum beranak hihi...

    kalo hubby u suka body u cam dulu..kena ehemm2la..kalo tak..okla tu...

    ReplyDelete
  20. kisah kita bersama : suami tak kisah sgt cuba nurul kalau boleh nak badan yang mcm dulu senang nak berfesyen pun iye kan? ni nak beli baju pun terfikir2 sesuai ke dengan bentuk badan sekarang? selalu fikir macam tu

    ReplyDelete
  21. sangat lah kurusss!!! hehe. memang kalau dikenang saya jadi semangat kan nak kurus balik..hehe. erh..! erh!

    ReplyDelete
  22. shinnaz : tu lah semnagta nak kurus tp selera makan menjadi2 pulak. haih. oh kenakuatkan semangat lepas ni

    ReplyDelete