Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, March 23, 2011

Wordless Wednesday (2) : Gambar candid paling buruk

26 comments:

  1. fahsya : makan kentang goreng mekdi :)

    ReplyDelete
  2. hahahaha, mmg candid tak sedar apa ni.

    ReplyDelete
  3. serius gmbar ni baru nmpak real yg na tgk live,
    garang, hahahha :p

    ReplyDelete
  4. huhuhuhu..
    siapalah yang mendengki tu amik gambar nurul.. :P

    apalah agaknya nurul nak bebel tu..
    sampai muka berkerut sambil mengunyah kentang..
    huhuhuhuhu... :)

    ReplyDelete
  5. fie : tu lah mmg tak sedar time ni ada event party client di bangi tgh syok makan. haha


    na : tu lah nurul tgk gambar ni pun tergelak. muka galak kan


    kid : haha tak pasti adik nurul ke atau kawan dia yang amik gambar ni. mcm ni kat event party client. haha

    ReplyDelete
  6. agaknya nurul tgh dok pikir apa lah time tu ye

    ReplyDelete
  7. hehehe..xdelah buruk sgt nurul..=p

    ReplyDelete
  8. hahahahahahahaha lawak... lawak...... ;p

    ReplyDelete
  9. hahaha..sapelah punya keje ni...

    ReplyDelete
  10. yun; tah lah yun tgh fikir apa tah. tp yg nurul tahu taimeni tgh syok makan


    ena : buruk je nurul rasa ena


    fiza : mmg lawak pun



    nur aimi : mmg nmpk serius kan dan garang kan


    mun : tak pasti antara adik nurul atau kwn adik nurul

    ReplyDelete
  11. gaya ala-ala tak semengah la skit
    tp orgnya maintain cantik
    maka gmbr ni tak beh jadik paling buruk

    ReplyDelete
  12. shinnaz : hahaha nurul yg tgk pun takut garang je rupanya


    dayu : haha oye ke dayu. thanks tiba2 suka pulak. haha

    ReplyDelete
  13. dong : sebelum publish gambar ni terfikir gak nak ke tak nak publish tapi di sebabkan tak ada idea nak letak gambar mana so tibai je letak gambar ni. haha

    ReplyDelete
  14. nampak pipi macam cengkung je hehe~
    tapi manisss..

    ReplyDelete
  15. salu dah y cantik2 kali ni y candid plak..adil kan?

    ReplyDelete
  16. hehehe..tergelak tgk gmbr neh.
    pernah je ade gmbr gni.tp bila tgk,gelak sorg2..

    ReplyDelete
  17. tgh khusyuk makan kentang tu ye nurul...heheh

    ReplyDelete
  18. nasib baik muka make up...klau maria sure lagi buruk..siap nganga2..haha..

    ReplyDelete
  19. haha..sape je yang jahat tu?

    ReplyDelete
  20. atiqah : ye ke nampak cengkung qah. hehe



    zuris : haha tu lah pasal zuris


    farhana : hehe kelakar lah gambar ni kan


    cik fasya : ada gak gambar mcm ni? hehe


    mar : kusyuk sgt sampai tak sedar org amik gambar ni



    maria : tu lah nasib baik make up sikit time ni


    jue : a'ah jue


    afiq : tak pasti lah afid

    ReplyDelete