Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, March 30, 2011

Wordless Wednesday (3) : Rambut trojan

22 comments:

  1. hahah lebat betul ekk rmbut raina dlu
    tp skrg ok je na tgk
    tocang ajer
    hehe

    ReplyDelete
  2. waaa....rindu rmbut ank y cmni!!!

    comel raina..:)

    ReplyDelete
  3. yun : tak ingat tajam ke tak? hehe


    na : memang dari keluar perut rambut raina lebat na. ada cara pemakanan mcm mana nak dpt anak rambut lebat


    lip : masa raina baby ni :)


    farhana : rambut anak farhana pun mcm ni kan masa baby dulu

    ReplyDelete
  4. nurul, share la cara pemakanan nak anak rambut lebat. sian tol husna rambut ciput cam laki...waaa

    ReplyDelete
  5. fahsya : antaranya amalkan makan jambu batu hari2 fahsya

    ReplyDelete
  6. mak aiii rambut raina...bravo2...hahahahahaha

    ReplyDelete
  7. heheee...mun ingt lagii gambar nie..nurul penah publish dlm blog tp mun tak ingt entry yg mana satu...serius masa nie muka raina mcm boy tau..naseb dah besar jadi gegirl yang comel...rambut trojan sudah tiada

    ReplyDelete
  8. pja : hahaha trojan perempuan



    mun : a'ah rasanya masa entri tajuk dia 'dua bulan raina evaqairina' masa ni mmg mcm baby boy kan/. dah besar sikit baru nampak mcm gegirl

    ReplyDelete
  9. rebat sungguh rambut...cumel

    ReplyDelete
  10. athoiii..tajam tu..hahaha Nurul napa tak cam fie ke dalam gambar tu? hehe

    ReplyDelete
  11. mar : hehe mcm trojan :)



    fie : hehe mcm trojan tak? a'ah lah fie tak mcm fie

    ReplyDelete
  12. comelya raina..
    mesti nurul rindu ek

    ReplyDelete
  13. alah2..comel kan rambut lebat camtu...hope 2nd baby nad cam raina...rambut lebat...

    ReplyDelete
  14. Hihihihi chomel kan raina..now lg chomel rambut dah panjang..bile la aunty dpt jumpe NIH..

    ReplyDelete
  15. aziyana : rindu sgt :)


    nads : harap2 mcm tu lah nads ye


    nurulzia : tu lah bila kita boleh jumpa ni kan


    asna : hehe mcm trojan tak :) weeeee

    ReplyDelete
  16. pergh...
    rambut dia..
    pacak sehhh...!!!!
    kalau sekali pandai macam boboi je dengan rambut macam tu..

    sekarang dah tak pacak lagi kan..
    rambut sekarang dah lurus ke bawah..
    nanti kalau dah panjang..
    bolehlah tocang..
    sweet..!! <3

    ReplyDelete
  17. bb gul nmpak chomel rambut lebat mcm ni..mst Nurul slalu nak terkucil kan time peknen dulu? heheh

    ReplyDelete
  18. kid : ramia yang ckp raina masa baby mcm baby boy sikit kid. dah besar sikit rambut dah panjang baru nampak mcm gegirl :)

    ReplyDelete
  19. jeilita : a'ah selalu sgt nak terkucil dulu mmg kerap ada kena -mengena ye? hehe

    ReplyDelete