Belanja Raina Raifa ais krim

Tuesday, April 5, 2011

Sila pilih mengikut citarasa sendiri

Assalamualaikum dan selamat pagi :)

Mood menulis tak ada sebenarnya. Tapi aku usahakan juga demi entri ini. Ok aku mahu meminta jasa kamu semua untuk memilih antara design-design T-shirt di bawah ini untuk dijadikan T-shirt rasmi untuk aktiviti gathering akan datang.

Silalah pilih mengikut citarasa korang ye. Kamu semua juga boleh memberi cadangan dari segi penambahan design dan juga warna yang sesuai. Tapi kalau mengikut pendapat dan pengalaman aku semasa aku study di bidang yang berkaitan ini, aku rasa pemilihan warna hitam lebih baik dari warna putih. Lebih-lebih lagi untuk si kecil yang sedang melasak. So kalau kotor sikit tu taklah nampak ketara kekotoran tersebut bukan?

Tapi apa-apa pun semuanya mengikut kata ramai. Mana yang baik akan kami perbaiki. InsyaAllah demi ukhuwah blogger antara kita.

Dan di sini aku mahu umumkan gathering terbesar akan diadakan tidak lama lagi. Setelah berbincang secara tulus bersama Dayu, jadi kami memilih satu tarikh yang kami rasa agak sesuai untuk perjumpaan terbesar itu nanti.

Tempat : Genting Highland
Tarikh
: 19/06/2011 hingga 20/06/2011 (Terpulang kepada setiap individu atau keluarga mahu tidur semalaman atau balik hari)
Masa
: Berkumpul di Genting Highland pada pukul 11.00 pagi

P/s : Hal ini akan dibincangkan lagi. InsyaAllah. So jika berminat bolehlah mula simpan duit ke, nak diet kuruskan badan ke sebelum berjumpa beramai-ramai atau apa-apa saja.

Ok mari pilih design di bawah ini dengan hati yang terbuka yeah :)



Design 1 by Yaya




Design 2 by Yaya




Design 3 by Yaya



Design 4 by Onniey




Design 5 by Onniey




Design 6 by Onniey

49 comments:

  1. ony vote design 3 by yaya...
    kalo wat parent skali pon ok pe..:)

    ReplyDelete
  2. Cantiknye uols design!! serius rambang mata. btw, da tersuka pulak kat baju auf tu. baju onniey buat sangat cool, takpe kite undi secara adil yek?

    i vote for design atas sekali. yang modelnye ialah En Auf. warna ialah hitam of course :)

    Good luck!

    ReplyDelete
  3. tshirt yg ada pics comel seekor teddy bear tu menambat hati sy

    ReplyDelete
  4. oni : no 3 cantik jugk kan? aik oni tak ahu pilih design oni ke? cantik juga



    reen : ok no 1 pun cantik. rambang mata hehe

    ReplyDelete
  5. xreti nk vote..seme cool..ikut mjo jer la..hihihihi..traikh sblm gji..aisey..

    ReplyDelete
  6. oh...sgt cantik lah nurul....alamak...nak mane satu ni...tapi yang design 5 n 6 nampak sgt cute.....

    ReplyDelete
  7. ony dah kate ony xpuas ati yg ony wat..keje main2..:)
    dah ibu dayu soh publish..
    so SUKER yg yaya wat design 3..:)

    ReplyDelete
  8. yun : wahhh comel kan? hehe


    aziyana : tu lah kasi simpan duit siap2 aziyana :)


    mar : suka 5 n 6 ye? no 6 tu mmg comel gak . cuba bayang kan kalau baju tu kaler hitam mesti comel kan


    oni : hehe. design oni cantik lah setanding dgn yaya juga. kita tgk org ramai pilih yg mana ye :)

    ReplyDelete
  9. I like design 3! <3

    Sila tambah: 'My wife is a Hot Blogger Mom' untuk kaum bapa.

    Hahahaha! :P

    ReplyDelete
  10. uwaaa.. sudah rambang mata...

    ana ikut je mana2. tapi preffer hitam lagi kot... :) design tak kesah..:)

    baju untuk mama ada sekali tak?

    adela adela adela..pliss...

    ReplyDelete
  11. aku suka design no 1.........!!

    ReplyDelete
  12. wah mcm best jer wat gathering tuk mummies blogger...:) suka tgk, kalo nnt sery nk order t shirt tu leh ke kalo dah decide theme mana yg best k..cam best la..:) nk join gak kalo x aral

    ReplyDelete
  13. Wah nurul,mcm best jer wat gathering tuk mummies blogger..best la , rasa cam nk join jer..kalo takder aral nk gak join u all..nnt kalo dah decide theme mana yg best tuk shirt tu nk gak beli..

    ReplyDelete
  14. hannah : oh idea hannah bab buat ayat mmg best. akan di bincangkan nanti. i like :)


    ana : baju untuk mama ada ana :)



    ojel : comel kan? ok noted :)



    seri : boleh je seri kalau nak join. marilah meramai2kan gathering. lagi meriah :)

    ReplyDelete
  15. mana-mana pun ok..tp design first tu sangat ok..n teddy one..n semua la..hehe :P

    apa pun yg pentign boleh join semua mommies pegi genting...:P wish for..

    ReplyDelete
  16. wah semua cntik2 belaka.....mun ikut majoriti jek...hehehee

    ReplyDelete
  17. wow bestnye!
    nak ikut leh x along?
    hehehe. tp kite lum jd mom lg :P

    ReplyDelete
  18. no 3...tp x tau g ke tak??bole ke order gak..hehe

    ReplyDelete
  19. elly vote yang atassssssssss skali tu...comel..hihih


    ala..nak p tak nak nak p tak nak..p kang..risau kat isya...hihih tgk keadaan la..

    yang pasti tetap nak tshirt tu

    ReplyDelete
  20. ayu : mmg comel pun :) join tau


    mun : pilih satulah mun yang menjadi pilihan hati


    atikah : sure boleh qah. ini utk para blogger. boleh saja :)

    na : ok na. semuanya cantik kan? rambang mata nak pilih


    farhana : boleh order kalau tak pergi. jom lah pergi fara


    elly : nanti bincang dgn hubby elly ye. yg penting kesehatan isya. tapi boleh order juga t-shirt nie

    ReplyDelete
  21. rambang mata lah Nurul. tapi yang pasti no 1 dan 3 tu sgt santek!

    ReplyDelete
  22. waaaa rambang mata nak pilih semua lawa!tapi afni suka design yaya yg 1st tu. dan design onniey yg ke 5 dan 6..hahaha..pening la nurul nak pilih

    ReplyDelete
  23. suke yg design hitam & hijau by Yaya =)

    ReplyDelete
  24. fie : oh ramai yg pilih design 1 tu tau


    afni : pening kan nak pilih? hehe


    ena : ok ena :) oh ramai juga yg pilih design ni

    ReplyDelete
  25. hah..vote..vote
    nanti dah pilih bgtau

    as for me.. suka design no 1 ngan ni 3 by yaya

    ReplyDelete
  26. cantiknya warna hitam panas la..kalau merah ok jgk..design 1

    ReplyDelete
  27. vote utk no 6 dan 1.

    dua2 cumels.

    eh, boleh vote juga ke? =p

    ReplyDelete
  28. kita nak design 3 by yaya & design 5 by onneiy. kira nak dua, boleh ke?. hehehe

    ReplyDelete
  29. design 1 n 3 okey....pilih yg tue la..hihihi.....idea hannah tuk baju suami itu lylie setuju 200 % kesian laki aku kalau x de baju juga kn..hihihihi....

    wlpn x berapa nak hot..n rase susah nk attend gathering tuh coz lylie kn preggy mummy kn..sob..sob....baju tetap nk tau nurul..nk pki pas deliver ti...hihihihi

    ReplyDelete
  30. design 3 from yaya.
    ijau u :p

    eh kalo bt utk mak pak skali ok what? :p

    ReplyDelete
  31. thanks korang nanti saya akan bincang dgn dayu semua mana satu design yg menjadi pilihan hati korang semua. mari mari vote lagi :)



    weeeeeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  32. den tak mau vote yg last sekali..sbb anak den nak masuk 2..tp gamba 1 je baby..hehe..

    ReplyDelete
  33. lip : smart kan?


    maria : hehehe. ok maria :)

    ReplyDelete
  34. Nurul...sue dah rambang mato dah ni..haha,isk fenin2..

    Vote Des 1 & Des 3 by yaya..

    setuju gan hanna tambah ayat 'My wife is a Hot Blogger Mom' untuk kaum bapa...cool~

    p/s-harap2 kali ni sue dptlah jumpe gan hot2 mommy blogger sekalian..:)..InsyaAllah

    ReplyDelete
  35. asue : ok asue. hrp2 dpt jumpa. rajin2 jenguk sini mana tahu ada info baru nanti ye. thanks asue

    ReplyDelete
  36. ana vote:-

    Design 1 utk baby
    Design 3 utk mak,ibu,mama,mummy,umi..

    ReplyDelete
  37. suggest burul buh voting button cth http://www.twiigs.com/

    senang sikit nmpk brapa ramai vote for each design =)

    ReplyDelete
  38. ana : ok noted :)


    fad : oh minat design ni gak ye



    ryyhan : hehe ni entri malas ni raihan tapi nurul kira manual je nanti

    ReplyDelete
  39. walaupun saya tak dpt gi.. tapi saya vote no 2:)

    ReplyDelete
  40. Design cun2..Mar ikut majoriti..hehe

    ReplyDelete
  41. Kakak..kalau MAR nak letak design Mar leh..hehehe

    ReplyDelete
  42. kepada pembaca : thanks sebab sudi vote ye kawan2

    ReplyDelete