Belanja Raina Raifa ais krim

Thursday, April 14, 2011

Video lama Raina Evaqairina : Mari berjoget

Video nie dah lama tersimpan kat draft. Hari nie bosan. Mood nak siapkan kerja pun ala-ala gitu saja. Jadi bila mood pun agak down, bila tengok video anak rasa hati aku nie cukup terhibur. Tersenyum sorang-sorang.

Masa nie Umur Raina 11 bulan. Masa nie dia dah mula jalan setapak dua tapak. Kiranya masa nie dia kemaruk nak berdiri sendiri. Itu sebab bila orang suruh joget Raina akan joget. Sekarang nie makin rancak Raina joget. Kadang-kadang tu sampai terlompat-lompat. Siapa yang ajar tak pasti. Tapi kelakuan Raina itu cukup menghiburkan aku.

Kalau tengok dalam video nie, rambut Raina di ikat dua. Semua kata dah macam muka aku masa kecik-kecik dulu. Hari tu selongkar almari. Terjumpa gambar lama rambut aku di ikat dua seperti Raina. Memang betullah macam muka aku. Bagitahu Saiful. Dia tak boleh terima kenyataan. Katanya Raina macam muka dia masa kecik-kecik dulu. Dasar cemburu. Haha.

Oklah tak tahu nak tulis apa lagi.
Assalamualaikum :)

18 comments:

  1. alolololo comel nye raina :)

    psst : nad link nurul ya ...

    ReplyDelete
  2. naddynad : HELLO NAD OK NAD THANKS RASANYA ADA GAK TGK BLOG NAD TAK SURE.THANKS YEAH

    ReplyDelete
  3. alaaa tomey nye..nari poco2 ke raina..

    ReplyDelete
  4. alahai, xleh tgk plak video nya....dah semangat dah ni nak tgk raina...

    ReplyDelete
  5. ana : menari poco2 tu mcm mana ye? tak tahu . hehe


    fahsya : aik tak leh tgk ke? biar betul fahsya

    ReplyDelete
  6. hahaha..comel la montot dia gelek2..kekeke =p

    ReplyDelete
  7. Mmg terhibur kan tgk keletah anak..;)

    ReplyDelete
  8. hahaha comelnyer die tonggek2 tu..
    ngn rambut tocangnya..

    ReplyDelete
  9. ena : haha :)


    nurul zia : kan? hilang tension


    aziyana : hehe . rambut dah panjang kena ikat aziyana. mencabar gak time nak ikatkan rambut raina

    ReplyDelete
  10. beria2 dia sayang put put dia..hehehe

    ReplyDelete
  11. ha3,comelnyeeee....teringat plak kesayangan alin kat klantan...rindu!hu3

    ReplyDelete
  12. amboi amboi..
    bergelek ya kamu..
    geram geram..!!!

    eh kid nak upload video asyik tak lepas je la.. :(

    ReplyDelete
  13. comel betul raina.

    p/s: Kak Long, maaf xdpt hadir ke party raina.. insyaAllah ada rezeki next time yer :)

    ReplyDelete
  14. asna : hehe tu dia goyang versi raina


    yun : mmg syg put put si raina ni yun


    aleen : kat kelantan?

    ReplyDelete
  15. kid : ni yg uploadkan ummie ngah raina kid


    atiqah : its ok qah

    ReplyDelete