Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday (4) : Zaman perut bulat

11 comments:

  1. perot skrg petak ke nurul? hehe

    ReplyDelete
  2. tak nampak sangat perutnya itu nurul. terlindung ngan beg. hehe.

    ReplyDelete
  3. nice...so nurul, biler nak repeat lagik zaman tu? hehe

    ReplyDelete
  4. na : hah skrg perut ke dpn buncit hehe

    ReplyDelete
  5. intan : hehe beg tu kasi cover perut tu intan hehe

    ReplyDelete
  6. jeilita : InsyAllah ada rezeki tggu raina besar dulu jeilita

    ReplyDelete
  7. rindu nak pregnant lagi ke nurul????

    ReplyDelete
  8. mun : rindu tu ada gak rindu tp nanti dulu lah mun

    ReplyDelete
  9. 9 bulan je perut bulat xlama pun...

    ReplyDelete
  10. mcm dh ready utk second pregnancy jer ni.rindukan preggy moment eh???

    ReplyDelete
  11. qaseh : rindu fgn zaman perut bulat tu



    yun : belum ready lagi yun

    ReplyDelete