Belanja Raina Raifa ais krim

Thursday, February 16, 2012

Entri Pendek (6) : Tahi lalat


Minggu ni macam rajin pulak aku update blog kan? Sebab ada BE seketul tu yang rajin. Haha. Raina sejak usia dia seawal 3 bulan kot dia dah ada tahi lalat kat pipi belah kiri. Masa usia Raina belum setahun dulu, tahi lalat tu cinonet je. Kalau sekali tengok tak perasan pun. Kena perhatikan betul-betul secara jarak dekat baru perasan.

Sekarang ni bila usia Raina dah dua tahun dua bulan ni, aku perasan tahi lalat tu macam dah besar sikit. Tapi aku tak rasa tahi lalat tu tahi lalat hidup. Cuma saiz tu besar sedikit dari masa dia umur setahun dulu.

Apa makna tahi lalat di pipi sebelah kiri ye?
Ummie Ngah Raina cakap maksudnya ramai kawan yang nak berkawan dengan Raina.

15 comments:

  1. pemanis kot. mya pon ada seketoi taik lalat idop kt jendul dia hahahaha

    ReplyDelete
  2. comellah tahi lalat tue...selama nie mun tak perasan lah nurul..hehehee....

    *eh yeke nurul....tak tahu,kalau tahu leh mun calling2..leh berjumpa eik..takpe-takpe lenkali

    ReplyDelete
  3. manisnyaaa ade taik lalat. xyah senyum pon dah manis. yayen ada 1 kat tangan so xnampak manisnya HAHA

    ReplyDelete
  4. mun : ramai yg tak perasan kalau tgk gamabr mun. hehe. tu lah kalau pi morib lagi bagitahu lah ye

    ReplyDelete
  5. cira : kat tangan tu mesti suka menulis tu kan

    ReplyDelete
  6. hehehe taik lalat tu nmpak makin emmbesor sbb pipi si owner tu mengembang dgn jayanye, kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. da makin besar da raina, ade tahi lalat belah kiri same ngan lylie la nurul, tp lylie ade 2, ramai kawan? ntah betul kot..tp pemanis tuh lylie setuju.

    ReplyDelete
  8. Azra pun sama. Tapi hanya nampak dari pandangan sisi dari depan tak perasan. Tp size dia sama je tak membesar sbb rasanya muka azra dulu dengan sekarang sama besar je kot. Hehe..

    ReplyDelete
  9. kecil2 dah ada tahi lalat...
    bertambah comel...

    ReplyDelete
  10. comel tahi lalat tu..pemanis utk raina yg comel..;)

    ReplyDelete
  11. na : tang pipi tu memang mengembang dgn jayanya na



    dina : pemanis anak dara. cewahhhh :)


    lylie : ramai kawan eh lylie? hehehe

    ReplyDelete
  12. azra : ada tahi lalat kat muka jugak eh? gimme 5 eh hehehe


    juelee : pemanis si jantung hati :)


    ain : pemanis anak dara eh ain? hehehe

    ReplyDelete