Belanja Raina Raifa ais krim

Friday, May 15, 2015

Tentang Nuffnang

Petang semalam terbaca dalam group whatsapp, ada beberapa orang geng dalam group whatsapp dapat jemputan dari Nuffnang. Tergerak hati nak check email aku. Kot-kot aku dapat jemputan dari Nuffnang best jugak. Masa tu aku tengah drive on the way balik rumah. Ngam-ngam sampai traffic light Seksyen 7 pintu belakang UiTM, perlahan-lahan ambik hp dan check email. Wahhh aku pun dapat jemputan dari Nuffnanglah. Event untuk Courts. Teruja mak. Rasa nak berjoget-joget dalam kereta. Mak jakun. Hahaha. Tapi bila geng dalam group whatsapp bagitahu date tu awal bulan depan, macam susah jugak sebab date tu tak silap aku sepupu aku kahwin. Nantilah aku fikirkan nak join ke tak event Nuffnang tu.

Sebenarnya aku baru masuk office. Apply time off nak pergi school Raina sempena sambutan hari guru kat school Raina. Sebab nak hantar hadiah dan food untuk acara potluck sekali. Nanti kalau Raina naik van, kasihan pulak dia nak angkut barang berat-berat tu. Sebab tu aku ambil time off hantar Raina ke school pagi tadi. Tapi bila dah jumpa pengetua, minta kebenaran nak tengok sekejap sambutan hari guru, tengok pulak ramai mak budak join tengok, apa lagi berjam-jam aku kat situ. Penyudahnya aku masuk office half day hari ni. Bila sampai office, tergerak hati nak check email semula. Tak puas hati baca email pasal jemputan Nuffnang semalam kat screen hp.

Pastu tergerak hati nak check email yang lama-lama. Ada jugak email yang lama-lama aku tak baca pun tapi aku terus delete sebab macam banyak sangat email entah siapa yang email aku. So tadi aku check mana email yang belum aku baca dan belum kena delete lagi. Rupa-rupanya banyak email dari Nuffnang sebelum ni. Ada yang Nuffnang email aku tanya berminat atau tak nak buat food review dan macam-macam lagi. Serius selama ni aku mana nak baca sangat email dari Nuffnang. Aku selalu fikir tak ada apa yang penting pun kot kalau Nuffnang email aku. Tapi sejak tengok geng blogger lain aktif dengan event Nuffnang, baru aku macam tersedar diri nak baca setiap email dari Nuffnang.

Maafkan aku Nuffnang. Lepas ni kalau pihak Nuffnang email aku lagi, aku akan pastikan aku baca setiap butir email tersebut. Jangan serik email aku lagi okeh Nuffnang. Ok tak boleh nak taip panjang-panjang, tangan aku yang melecur kena periuk panas tu masih berdenyut-denyut sakit. Aku ingat nanti nak kena pergi klinik jugak ni minta ubat. Ok selamat bercuti hujung minggu

7 comments:

  1. ada dapat gak..
    tapi date salah..

    6 may.. :)

    patotnye 6 jun kot..

    tapiii..belum terlintas lagi nak join event nuffnang ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin nak join event nuffnang tapi date tu sepupu pulak kahwin

      Delete
  2. i pun dpt jugak... tp entah lah..tak pernah pulak tergerak nak join apa2 event...sblm2 ni pun selalu gak dpt.. iols tak ramah tamah kaedahnya..nnt gi sana keras kejung tak tau nak wat apa

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete