Belanja Raina Raifa ais krim

Wednesday, July 29, 2015

Raya 2015 : Bukan full entri

Gambar raya 2015. Gambar ni paling semenggah. Raifa kalau Pak Usu ambil gambar guna kemera gabak elok je dia nak pandang kemera. Cuba pakai kemera hp, payah kemain Raifa nak pandang kemera. Kalau Raina pulak, tak payah di suruh. Raina sekarang dalam fasa suka bergaya depan kemera. Automatik dia posing kalau orang nak ambil gambar dia

Sebenarnya aku tengah banyak kerja  ni. Tapi aku cubalah update apa yang patut. Macam dah lama sangat tak update blog.  Mood nak update blog tak berapa nak ada. Masih ada saki-baki mood raya. Tu yang tajuk entri aku letak 'Raya 2015 : Bukan full entri'. Nantilah kalau rajin aku update full entri. Itu pun kalau aku rajin. Kat office pun, buat kerja kemain lambat-lambat. Padahal kerja tengah banyak. Bilalah mood bekerja tu nak ada. Kalaulah aku kaya tak payah kerja. Duduk rumah goyang kaki je. Hahaha.

Ok aku letak sekeping dulu gambar raya. Tahun ni tak banyak gambar raya. Lagipun baju raya yang betul-betul bertema sama warna satu family tu satu warna je. Nampak sangat dah tua. Asal ada je baju raya. Kalau nampak gambar aku macam bertema sama warna dengan Saiful dan anak-anak selain warna yellow mustard dan pink ni, selalunya kebetulan je tu. Bukan plan nak sama tema warna. Contoh Saiful dan anak-anak pakai baju warna hijau. Kebetulan aku pun ada baju lama warna hijau. So pakailah baju warna hijau. Macam tu je lah aku. Kan aku dah bagitahu kat entri yang lepas, baju raya aku sehelai je tahun ni. Tapi lagi beberapa hari nak raya hari tu, tiba-tiba baju raya aku dah jadi dua helai. Hahaha. Kiranya baju raya aku dua helai je lah tahun ni.

Nantilah kalau rajin aku cerita detail pasal raya 2015 ni ye. Selamat hari raya maaf zahir dan batin. Siapa buat open house tu kalau sudi jemputlah aku. Kalau aku free, InsyaAllah aku datang. Ewahhh kalau pasal makan kemain kau Nurul ye. Hahaha

3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. warna kuning jugak...sama tema kite tahun nie

    ReplyDelete